Follow us

Οι 5 must αγορές που πρέπει να κάνεις πριν τις διακοπές και μπορεί να έχεις ξεχάσει

Ποια κομμάτια πρέπει σίγουρα να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου;

MissBloom TEAM
diakopes iStock

Η βαλίτσα έχει βγει από την αποθήκη, τα μαγιό, τα καφτάνια, τα αέρινα φορέματα, τα σανδάλια και οι ψάθινες τσάντες περιμένουν να τοποθετηθούν προσεκτικά σε αυτή και γενικώς ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα πατήσουμε το πόδι μας στο νησί. Λίγο πριν κλείσεις τη βαλίτσα όμως, χρειάζεται να είσαι σίγουρη πως έχεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές. Υπάρχουν κάποια items της συλλογής μας που συχνά ξεχνάμε να ανανεώνουμε. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν, συγκεντρώσαμε πέντε last minute αγορές που χρειάζεται να κάνεις πριν τις διακοπές, ώστε να είσαι σωστά προετοιμασμένη.

Διαβάστε Επίσης

#1 Νέα πετσέτα θαλάσσης

Συχνά, κάποια items όπως οι πετσέτες θαλάσσης, τις αποθηκεύουμε μετά τις διακοπές και φαίνεται να τις ξεχνάμε. Ωστόσο, όταν έρθει η στιγμή να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, φρόντισε να τις ελέγξεις εγκαίρως, αφού ενδέχεται να έχουν φθορές από τη χρόνια χρήση τους και να χρειάζεται να αγοράσεις μία καινούργια.

Πετσέτα από 100% βαμβακερό ύφασμα Oysho
Πετσέτα από 100% βαμβακερό ύφασμα Oysho

#2 Νέες σαγιονάρες

Είναι το απόλυτο στιλ σανδαλιών για την παραλία, και όχι μόνο. Λίγο πριν φύγεις για διακοπές, προτείνουμε να ανανεώσεις τη συλλογή σου με ένα επιπλέον ζευγάρι σαγιονάρες.

Σαγιονάρες Havaianas
Σαγιονάρες Havaianas

#3 Τσάντα παραλίας

Το πιο πιθανό είναι πως θα έχεις αγοράσει μία νέα τσάντα παραλίας, ωστόσο εάν δεν το έχεις κάνει και σκοπεύεις να κρατήσεις την περσινή σου, προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά. Ενδέχεται να έχει φθορές ή να είναι λερωμένη και απογοητευτείς όταν φτάσεις στο νησί. Προτείνουμε να αγοράσεις ένα νέο σχέδιο που θα ανανεώσει και τα beach looks σου.

Πλεκτή τσάντα Zara
Πλεκτή τσάντα Zara

#4 Καπέλο

Κάποιες γυναίκες το αγοράζουν αμέσως μόλις ξεκινά το καλοκαίρι και κάποιες άλλες το ξεχνούν. Εάν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, αυτό το κείμενο είναι ένα reminder να αγοράσεις ένα νέο καπέλο πριν τις διακοπές. Θα αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου στην παραλία και το βασικότερο είναι πως θα σε προστατεύσει από τον ήλιο.

Καπέλο φυσική ίνα Mango
Καπέλο φυσική ίνα Mango

#5 Μαύρο ή λευκό ολόσωμο μαγιο

Πρόκειται για μία έξυπνη προσθήκη τόσο στη συλλογή όσο και στη βαλίτσα των διακοπών σου. Για ποιον λόγο; Αφενός θα τα αγοράσεις φέτος το καλοκαίρι ωστόσο θα τα φοράς για χρόνια αφού χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα. Αφετέρου θα τα φορέσεις και ως τοπ, γλιτώνοντας έτσι χώρο στη βαλίτσα σου.

Ολόσωμο Μαγιό Shaping με Λεπτή Ενίσχυση Indonesia Calzedonia
Ολόσωμο Μαγιό Shaping με Λεπτή Ενίσχυση Indonesia Calzedonia
Ολόσωμο Μαγιό Shaping με Λεπτή Ενίσχυση Calzedonia
Ολόσωμο Μαγιό Shaping με Λεπτή Ενίσχυση Calzedonia

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ