Follow us

Το lookbook του καλοκαιριού από 5 Ελληνίδες που ξεχωρίζουν με το στιλ τους

Οι διάσημες Ελληνίδες που θα σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

lookbook Instagram

Μερικά clicks στα προφίλ που διατηρούν στο Instagram οι διάσημες Ελληνίδες είναι αρκετά για να γεμίσεις με στιλιστική έμπνευση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες followers, οι οποίοι τις ακολουθούν πιστά. Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσια Κωσταρά, η Βίκυ Καγιά και η Έβελυν Καζαντζόγλου έχουν δημοσιεύσει κάποια πολύ κομψά καλοκαιρινά looks, τα οποία αξίζει να αποθηκεύσεις στο Instagram και να ανατρέχεις σε αυτά όταν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση.

Πώς θα κάνεις το καλοκαιρινό στιλ σου να ξεχωρίσει;

-1 Εάν θέλεις να αντικαταστήσεις το τζιν σου με μία πιο αέρινη επιλογή, ένα παντελόνι σε λινό ύφασμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Σε ουδέτερες αποχρώσεις ή σε bold χρώματα, τα λινά παντελόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού στιλ.

-2 Αντικατέστησε το little black dress σου με ένα λευκό αέρινο φόρεμα. Είναι εξίσου πρακτικό, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και θα σε κάνει να νιώθεις πως είσαι διακοπές.

-3 Προτίμησε ρούχα σε σωστά υφάσματα. Το μετάξι, το ύφασμα από βαμβάκι, το λινό, είναι κάποιες από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, αφού αποπνέουν πολυτέλεια και παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Ταυτόχρονα, πρόκειται για υφάσματα που είναι δροσερά και συνεπώς ιδανικά για το καλοκαίρι. Αντιθέτως, τα αμφιβόλου ποιότητας υφάσματα προκαλούν εφίδρωση και υποβαθμίζουν κάθε σύνολο.

-4 Δώσε προσοχή στα underwear. Βασική προϋπόθεση για να δημιουργήσεις μία εμφάνιση χωρίς στιλιστικά λάθη είναι να έχεις επενδύσει στα σωστά εσώρουχα. Διαφορετικά, τα ρούχα δεν θα έχουν την επιθυμητή εφαρμογή και τα looks σου θα μοιάζουν αλλόκοτα. Τα εσώρουχά σου χρειάζεται να προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη και να εφαρμόζουν τέλεια στη σιλουέτα, ώστε να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

-5 Άφησε στη ντουλάπα την κλασική tote τσάντα σου και αντικατέστησε την με μία ψάθινη. Οι νέες συλλογές των brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από ψάθινες τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη και στιλ, ώστε να επιλέξεις την κατάλληλη ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση.

-6 Μία επιλογή που αγαπούν οι fashionistas αυτή την περίοδο είναι τα mesh shoes, δηλαδή τα παπούτσια με διαφάνεια. Ο λόγος παρουσίας τους οφείλεται στους οίκους Khaite, Bottega Veneta, Alaïa και The Row. Εάν αναζητάς λοιπόν το ιδανικό ζευγάρι flat παπούτσια για αυτή την περίοδο, που να είναι κομψά και άνετα, να αναβαθμίζουν κάθε outfit και να σε κάνουν να νιώθεις ως η πιο ενημερωμένη fashionista, ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες με διαφάνεια ή εφέ που μοιάζει με δίχτυ είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Βάσια Κωσταρά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αθηνά Οικονομάκου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Βίκυ Καγιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ