Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το τέλειο φόρεμα από τη Zara εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση το καλοκαίρι

Το φόρεμα της στο χρώμα τάση της σεζόν από τη Zara είναι ιδανικό για αυτές τις περιστάσεις και όχι μόνο

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το τέλειο φόρεμα από τη Zara εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση το καλοκαίρι Instagram

Η καλοκαιρινή σεζόν είναι ιδανική για μία δεξίωση, όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση καθώς ο καιρός ευνοεί ώστε να είμαστε περισσότερο άνετες και κατά τη δεξίωση αλλά και ως προς την επιλογή του outfit που θα διαλέξουμε για την περίσταση.

Είναι γνωστό το ότι εάν είμαστε καλεσμένες σε έναν γάμο τότε το λευκό χρώμα θεωρείται απαγορευτικό για την περίσταση. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οι επιλογές μας σε χρώματα για το look μας είναι περισσότερες καθώς τα έντονα χρώματα ταιριάζουν ιδανικά στην εποχή ενώ ένα look ή φόρεμα σε pastel απόχρωση, με τη σωστή στιλιστική προσέγγιση, μπορεί να αναδείξει υπέροχα το μαύρισμα μας. Οι φετινές τάσεις της σεζόν μας προτείνουν μία γκάμα αποχρώσεων της pastel χρωματικής παλέτας με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε ενημερωμένα και κομψά σύνολα όπως το pistacchio, το butter yellow, το latte όπως και η sky blue απόχρωση.

Και οι τέσσερις αυτές αποχρώσεις είναι ιδανικές είτε είσαι καλεσμένη σε γάμο είτε σε βάφτιση ενώ δεν μπορούμε παρά να ξεχωρίσουμε μία απόχρωση απόλυτα καλοκαιρινή και ταιριαστή για τις περιστάσεις, το sky blue.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε ένα φόρεμα από τη Zara σε sky blue τόνο, υπενθυμίζοντας μας πόσο ταιριαστό είναι σε αυτά τα events. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε ένα midi φόρεμα σε στενή γραμμή και sky blue απόχρωση. Το φόρεμα ξεχωρίζει για τα 3D flowers που έχει στο μπούστο. Το φόρεμα της συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της


Φορέματα από τη Zara to get the look

Φόρεμα με όψη τσαλακωμένου, Zara

Μίνι φόρεμα foil, Zara

Ασύμμετρο φόρεμα με κάπα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ