Follow us

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό σορτς για εσένα ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Συμβουλές μόδας που χρειάζεται να γνωρίζεις πριν επιλέξεις τα σορτς του καλοκαιριού.

shorts Splash News / Ideal Image

Τα σορτς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και ένα από τα κομμάτια που αγαπούν να φορούν καθημερινά πολλές γυναίκες. Έχοντας υποδεχτεί τη νέα σεζόν, είναι ιδανική περίοδος για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με νέα σορτς που θα φορέσεις με άπειρους συνδυασμούς. Ο μοναδικός στόχος; Να αναδεικνύουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο τη σιλουέτα σου. Πριν ξεκινήσεις το shopping, αξίζει να διαβάσεις τα παρακάτων styling tips, ώστε να επιλέξεις τα ιδανικά σορτς ανάλογα με τον σωματότυπό σου.

Διαβάστε Επίσης

Για σιλουέτα με καμπύλες: Τα ιδανικά σορτς για εσάς είναι εκείνα σε loose -όχι oversized- γραμμή, ώστε να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα χωρίς ωστόσο να προσθέτουν έξτρα όγκο. Εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσετε σε σορτς που δεν είναι πολύ κοντά. Προτιμήστε επίσης τις μονοχρωμίες και όχι τα σορτς με έντονα μοτίβα.

Για σιλουέτες με λεπτά πόδια: Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σάς ταιριάζουν οι περισσότερες γραμμές σορτς. Ωστόσο, εμείς προτείνουμε να αποκτήσεις σε ψηλόμεσα σορτς που τονίζουν τη μέση και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. Συνδύασε τα με tops που τελειώνουν ακριβώς εκεί που ξεκινά το σορτς και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κολακευτικό.

Για σιλουέτα "κλεψύδρα": Τα ψηλόμεσα σορτς που τονίζουν τη μέση και αγκαλιάζουν τις καμπύλες είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για εσένα. Φρόντισε ωστόσο να επιλέξεις σορτς που δεν είναι κολλητά στο σώμα, αλλά έχουν μία πιο χαλαρή εφαρμογή.

Για petite σιλουέτες: Τα κοντά σορτς είναι ιδανικά για εσάς με petite σιλουέτα, αφού θα τονίσουν τα πόδια σου κάνοντας τα να φαίνονται πιο μακριά. Επίσης, δημιουργούν μία αρμονία ανάμεσα στο επάνω μέρος του σώματος, δηλαδή την τάλια, και το κάτω μέρος, δηλαδή τα πόδια.

Για πολύ αδύνατες σιλουέτες: Εάν έχεις πολύ αδύνατη σιλουέτα, ένα ψηλόμεσο σορτς θα δημιουργήσει καμπύλες στο σώμα, κολακεύοντας το. Τα paper bag σορτς είναι επίσης μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Για σιλουέτες με ψηλά πόδια: Εσύ που ανήκεις στην εν λόγω κατηγορία, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα πολύ κοντά σορτς, αφού θα φαίνονται μικρά στο σώμα σου. Τα πιο μακριά σορτς αλλά και οι βερμούδες, που είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις του καλοκαιριού, είναι ιδανικά.

Σορτς που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες: Κι όμως, υπάρχει ένας τύπος σορτς που ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες. Ο λόγος για τα ψηλόμεσα σορτς που είναι λίγο πιο μακριά και έχουν μία πιο loose εφαρμογή. Αυτό το είδος σορτς κολακεύουν όλους τους σωματότους αφού τονίζουν τη μέση και τα πόδια, αγκαλιάζοντας τη σιλουέτα με έναν πολύ κομψό τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ