Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το απόλυτα must have κομμάτι για τις καλοκαιρινές διακοπές

Το cute καλοκαιρινό σύνολο που δημιούργησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

MissBloom TEAM
ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην πόλη και οι καλοκαιρινές διακοπές να φαντάζουν μακρινές, ωστόσο ήδη έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε ποια κομμάτια θα προσθέσουμε στη βαλίτσα μας για κομψές εμφανίσεις στην παραλία και στις βόλτες. Ένα από αυτά φόρεσε πρόσφατα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Μύκονο με σκοπό να βρεθεί στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Tommy Hilfiger. Μοιράστηκε λοιπόν με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το νησί των ανέμων αλλά και από τα looks που φόρεσε εκεί. Ένα από αυτά μάλιστα, έχει ως πρωταγωνιστή το item που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε ένα midi εφαρμοστό φόρεμα σε καρό vichy μοτίβο στις αποχρώσεις του λευκού και του ανοιχτού καφέ με ένα ζευγάρι flat δερμάτινα σανδάλια. Το item που μας έκανε να ξεχωρίσουμε περισσότερο το look της είναι το λινό λευκό πουκάμισο που φόρεσε επάνω από το φόρεμά της.

Ένα λευκό λινό πουκάμισο αξίζει να υπάρχει στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, αφού θα το φορέσεις τόσο στις χαλαρές βόλτες σου όσο και στην παραλία. Συνδύασε το με φούστες, σορτς και βερμούδες, φόρεσέ το επάνω από φορέματα όπως έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή συνδύασε το με το μαγιό σου ως το απόλυτο cover-up για τις εμφανίσεις σου στην παραλία.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ