Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | To mini φόρεμα της από τη Zara είναι ιδανικό για να ξεχωρίσεις στα summer night out

Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Zara που θέλουμε να αποκτήσουμε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πιο ανοιξιάτικη φούστα από την Η&Μ ιδανική για elegant looks Instagram

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε στις βραδινές εξόδους μας να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες, θηλυκές όπως και να ξεχωρίζουμε με την επιλογή του συνόλου μας. Τα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε το εν λόγω ''carefree'' συναίσθημα, ποικίλλουν και διαφέρουν ανάλογα με το στιλ και την προσωπική σου αισθητική, κάποια κομμάτια όμως, όπως τα φορέματα, υπόσχονται μία αέρινη και θηλυκή εμφάνιση όποιο και αν είναι το στιλ σου.

Ένα φόρεμα πέρα από το ότι μπορεί σου χαρίσει μία ανάλαφρη εμφάνιση με ευκολία και χωρίς προσπάθεια στο styling, είναι το ιδανικό staple το οποίο μπορείς να μεταμορφώσεις απόλυτα ανάλογα με την αισθητική και το στιλ σου. Μπορείς να φορέσεις ζώνη στη μέση, να επιλέξεις flat ή ψηλοτάκουνα παπούτσια, statement ή minimal αξεσουάρ, αλλάζοντας κάθε φορά την τελική σου εμφάνιση.

Ένα θηλυκό mini φόρεμα που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα, και απόλυτα ιδανικό για αυτή την εποχή, επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της ενώ στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα αμάνικο mini φόρεμα με σχέδιο ύφανσης σε έντονη κίτρινη απόχρωση από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Zara. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με oversized ψάθινο καπέλο.

Δες την εμφάνισή της


Το φόρεμα της από τη Zara

Σταματίνα Τσιμτσιλή | To mini φόρεμα της από τη Zara είναι ιδανικό για να ξεχωρίσεις στα summer night out
Κόντο φόρεμα με ύφανση, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ