Follow us

Lazy Girl’s Guide | Πώς θα ντυθείς κομψά το καλοκαίρι χωρίς να προσπαθήσεις με το styling

Οι συμβουλές μόδας που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι κομψά μέσα σε λίγα λεπτά.

Lazy Girl’s Guide Splash News / Ideal Image

Το σκηνικό είναι λίγο ή πολύ γνωστό σε όλες μας. Είναι καλοκαίρι, η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή και χρειάζεται να αποχωριστείς το κλιματιστικό του σπιτιού σου, να φορέσεις ένα cute outfit και να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό; Ευτυχώς για εμάς, υπάρχει το "Lazy Girl’s Guide", που αποτελείται από κάποιες έξυπνες και εύκολες συμβουλές μόδας που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με στιλ.

Διαβάστε Επίσης

Προτίμησε τα φορέματα

Τα φορέματα συνδυάζουν όλα τα στοιχεία που πρόκειται να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με κομψότητα και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα με το styling. Είναι αέρινα και δροσερά, κομψά και πρακτικά. Χρειάζεται να επιλέξεις απλώς ένα φόρεμα και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι flat παπούτσια για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Χωρίς κόπο, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Προγραμματισμός

Με μία πρώτη σκέψη, ο προγραμματισμός των looks μοιάζει να είναι ακριβώς αντίθετος με τον "Lazy Girl’s Guide". Ωστόσο, αν το σκεφτείς καλύτερα, αυτό που βαριέσαι είναι να αποφασίσεις τι θα φορέσεις όταν ξυπνάς το πρωί. Συνεπώς, εάν έχεις κάνει μία μικρή προετοιμασία από πριν, η εν λόγω διαδικασία θα είναι πολύ πιο εύκολη. Αξιοποίησε το απόγευμα της Κυριακής για να δημιουργήσεις κάποιους κομψούς και εύκολους συνδυασμούς, ώστε να υποδεχτείς έτοιμη τη νέα εβδομάδα. Εναλλακτικά, πριν πας για ύπνο, άνοιξε τη ντουλάπα και δημιούργησε το outfit της επόμενης ημέρας.

Δημιούργησε τη "στολή" σου

Ίσως πρόκειται για μία από τις καλύτερες συμβουλές μόδας που ακολουθούν οι γυναίκες με στιλ. Όλες μας έχουμε έναν τύπο ρούχων στα οποία έχουμε αδυναμία. Είναι εκείνα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Είναι η πρώτη μας σκέψη όταν αναρωτιόμαστε τι θα φορέσουμε. Είναι η δική μας "στολή". Αυτό που χρειάζεται να κάνεις λοιπόν είναι να ανακαλύψεις ποια είναι τα δικά σου κομμάτια που απαρτίζουν τη "στολή" σου και να επενδύσεις σε αυτά.

Εμπλούτισε τη συλλογή σου με κοσμήματα

Όσο απλό κι αν είναι ένα σύνολο, σίγουρα πρόκειται να αναβαθμιστεί εάν προσθέσεις τα απαραίτητα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ, ένα μαντήλι ή μία εντυπωσιακή τσάντα έχουν την ικανότητα να κάνουν το look εντελώς διαφορετικό και μάλιστα χωρίς να το σκεφτείς ιδιαιτέρως.

Να ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου

Εάν τα ρούχα που έχεις στη συλλογή σου μετρούν πολλά χρόνια ζωής, εάν δεν είναι στο σωστό νούμερο ή στην αισθητική που σε εκφράζει τη δεδομένη στιγμή, εάν τα ρούχα που έχεις στη συλλογή σου απλώς δεν σου αρέσουν πια, το αποτέλεσμα θα είναι πάντονε ένα και το ίδιο. Θα νιώθεις πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις. Προσπάθησε λοιπόν να ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου, ώστε όταν την ανοίγεις να αντικρίζεις απλώς ρούχα που θέλεις όντως να φορέσεις.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ