Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι διακοσμημένο με κρύσταλλα | Είναι ιδανικό για τα beach parties του καλοκαιριού

Εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα statement μαγιό, το μπικίνι που επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδανική επιλογή.

MissBloom TEAM
chrismpo Instagram @chrismpo

Μία από τις σημαντικότερες συμβουλές μόδας που ακολουθούν οι fashionistas είναι να προσθέτουν στη γκαρνταρόμπα τους κάποια διαχρονικά κομμάτια που αποπνέουν κομψότητα και φινέτσα. Όσον αφορά στο καλοκαινό στιλ, τα μαγιό είναι οι πρωταγωνιστές, και πιο συγκεκριμένα τα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό και το μαύρο είναι το απόλυτο must have. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα διαχρονικό μαγιό, το οποίο παράλληλα να είναι και πολύ μοντέρνο; Ένα πρόσφατο beach look που δημιούργησε η Χριστίνα Μπόμπα είναι η απόδειξη πως γίνεται.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου ταξίδεψε στην Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους και δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες. Σε κάποια από τα εν λόγω στιγμιότυπα, φαίνεται να φορά ένα μπικίνι σε μαύρη απόχρωση, το οποίο είναι διακοσμημένο με μικρά μαύρα κρύσταλλα, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το Calzedonia μπικίνι της Χριστίνας Μπόμπα είναι επειδή είναι διαχρονικό και παράλληλα πολύ σύγχρονο. Κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της ένα μαύρο μπικίνι. Ωστόσο, εάν θέλεις μία πιο statement επιλογή, αγαπάς το glam στοιχείο και αναζητάς ένα μαγιό που είναι ιδανικό για τα beach parties του καλοκαιριού, τότε το συγκεκριμένο μπικίνι είναι η τέλεια επιλογή.

Το beach look της Χριστίνας Μπόμπα

Get the Look

Τρίγωνο Σουτιέν Μαγιό με Αφαιρούμενη Ενίσχυση Black Crystals Calzedonia

Brazilian Σλιπ Μαγιό με Κορδόνια Black Crystals Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ