Follow us

Ανάποδο μπικίνι | Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το αγαπημένο μπικίνι των fashionistas

Το κόκκινο μπικίνι της Κλέλιας Ανδριολάτου θα αναδείξει τη σιλουέτα σου.

MissBloom TEAM
klelia andriolatou Instagram @klelia_andriolatou

Η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δώσει κάποιος στην ερώτηση "ποια είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαγιό" είναι "εκείνο που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση στην παραλία". Ναι, είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ωστόσο, ως fashion lovers συχνά μας απασχολούν τα beachwear trends, και όχι άδικα. Φέτος μάλιστα, φαίνεται πως επανέρχεται στην επικαιρότητα μία τάση στα μαγιό που γνωρίσαμε πριν δύο χρόνια. Ο λόγος για το ανάποδο μπικίνι, ένα beachwear trend που υιοθέτησε και η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς "Maestro" δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να απολαμβάνει τη θάλασσα, ενώ βρίσκεται στους Παξούς, φορώντας μπικίνι. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μπικίνι σε κόκκινο απόχρωση, το top του οποίου είναι... ανάποδο. Αυτό που είναι τόσο ενδιαφέρον με αυτό το σχέδιο είναι πως μας προσφέρει ευελιξία στο δέσιμο και έτσι μπορείς να τα προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις.

Το εν λόγω μπικίνι μάλιστα έχει αγαπηθεί πολύ και από αρκετές διάσημες fashionistas όπως οι Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner και Hailey Bieber, οι οποίες μας έκαναν να το αγαπήσουμε.

To beach look της Κλέλιας Ανδριολάτου

Ανάποδο μπικίνι | Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε το αγαπημένο μπικίνι των fashionistas
klelia_andriolatou
klelia_andriolatou

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ