Follow us

Πώς θα αναβαθμίσεις τα beach looks σου; Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε τα ιδανικά H&M αξεσουάρ

Η Κλέλια Ανδριολάτου δημιούργησε ένα πολύ κομψό look για την παραλία.

klelia_andriolatou instagram @klelia_andriolatou

Από τη στιγμή που ανέβει η θερμοκρασία και το ημερολόγιο δείξει πως το καλοκαίρι έχει φτάσει, το μοναδικό dress code που μας απασχολεί είναι το "κομψή στην παραλία". Σίγουρα, το μόνο που χρειάζεσαι στην πραγματικότητα για για απολαύσεις τη θάλασσα είναι το μαγιό, ωστόσο ως fashion lovers έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα beachwear κομμάτια. Η Κλέλια Ανδριολάτου μάλιστα δημιούργησε ένα πολύ σύγχρονο beach look, προσφέροντας μας την απαραίτητη έμπνευση.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, φορώντας ένα total H&M σύνολο. Η Κλέλια Ανδριολάτου συνδύασε ένα λευκό στράπλες ολόσωμο μαγιό με ένα επίσης λευκό αέρινο φόρεμα. Και τα δύο κομμάτια ανήκουν στη λίστα με τα staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, αφού είναι διαχρονικά και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Συμπλήρωσε το σύνολό της με ένα ψάθινο καπέλο και μία ψάθινη τσάντα, ενώ όσον αφορά στα κοσμήματα επέλεξε ένα κολιέ και ένα βραχιόλι με κοχύλια. Το αποτέλεσμα είναι άκρως καλοκαιρινό, πολύ σύγχρονο και κομψό.

Πώς θα ανταποκριθείς λοιπόν στην πρόκληση "κομψή στην παραλία";

Όπως σε κάθε dress code, έτσι και σε αυτό, οι επιλογές που μας προσφέρει ο κόσμος της μόδας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας είναι αρκετές. Αρχικά, η επιλογή του cover-up είναι σίγουρα σημαντική. Μία μακριά αέρινη φούστα, μία ψηλόμεση παντελόνα, ένα παρεό ή ένα φόρεμα είναι μερικές από τις πιο πρακτικές προτάσεις, αφού θα είσαι κομψή και για τις βόλτες μετά την παραλία. Εξίσου σημαντική είναι η τσάντα που θα κρατήσεις. Μπορεί να είναι μία μεγάλη ψάθινη ή μία υφασμάτινη tote. Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω αξεσουάρ πρόκειται να ολοκληρώσει και να αναβαθμίσει το beach look σου.

Το καπέλο επίσης, είναι must have, αφού πρόκειται να σε προστατεύσει από τον ήλιο και ταυτόχρονα να κάνει upgrade στο look σου. Ψάθινα, jockey και bucket, μονόχρωμα ή εμπριμέ, τα καπέλα είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνει το σύνολό σου να ξεχωρίσει τόσο στην παραλία όσο και την πόλη.

Η λίστα με τα αξεσουάρ του καλοκαιριού ολοκληρώνεται με τα κοσμήματα. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε minimal σχεδιασμό ή κάποια κολιέ με χάντρες είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις τα beach looks σου πιο ξεχωριστά.

Το beach look της Κλέλιας Ανδριοπούλου

Πώς θα αναβαθμίσεις τα beach looks σου; Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε τα ιδανικά H&M αξεσουάρ
instagram @klelia_andriolatou
instagram @klelia_andriolatou
instagram @klelia_andriolatou

Get the Look

Ψάθινο καπέλο H&M

Ψάθινη χιαστί τσάντα H&M

Ολόσωμο μαγιό με θήκες με ενίσχυση H&M

Κολιέ με κοχύλια H&M

Βραχιόλι με κοχύλια H&M

Βαμβακερό φόρεμα με ένθετη δαντέλα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ