Follow us

Οι top5 τάσεις σε μαγιό που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024

Τα μαγιό που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024.

magio Pexels

Αυτή την περίοδο, μία από τις ερωτήσεις που απασχολούν κάθε fashion lover είναι η εξής "Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στα μαγιό". Φυσικά, πρόκειται για μία εύλογη απορία, αφού τα μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, είναι οι πρωταγωνιστές της σεζόν. Ωστόσο, ακόμα κι αν η πρώτη σκέψη που κάνουμε όσον αφορά στην απάντηση είναι πως η καθεμία από εμάς θα πρέπει να επιλέξει το μαγιό που την κάνει να νιώθει άνετα και αναδεικνύει τη σιλουέτα της, υπάρχουν και κάποιες τάσεις που αξίζουν την προσοχή μας. Ευτυχώς, για ακόμα μία χρονιά, οι επιλογές είναι αρκετές και είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψεις το ιδανικό μαγιό για εσένα.

Η λίστα λοιπόν ξεκινά με τα εμπριμέ μαγιό σε εντυπωσιακά μοτίβα που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και συνεχίζεται με τα μαγιό σε έντονα χρώματα που θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμά σου. Σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου, τα μαγιό που είναι διακοσμημένα με 3D florals είναι ιδανική προσθήκη στη συλλογή σου. Η διαχρονικότητα συνεχίζει να θεωρείται μία από τις σημαντικότερες τάσεις με τα μαύρα μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, να θεωρούνται must have και για αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό μαγιό για εσένα

-1 Η πιο βασική και σημαντική συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι σίγουρα αυτή. Το μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και εάν θέλεις να νιώθεις άνετα και ο εαυτός σου στην παραλία θα πρέπει να το επιλέξεις σωστά και με βάση το σωματότυπο σου. Εάν είναι curvy προτίμησε ένα μαγιό που αγκαλιάζει και κολακεύει τις καμπύλες σου και εάν έχεις μεγάλο στήθος, επένδυσε σε ένα μαγιό που σου προσφέρει την απαραίτητη στήριξη. Όποιος κι αν είναι ο τύπος της σιλουέτας σου σίγουρα μπορείς να βρεις το τέλειο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

-2 Σε περίπτωση που είσαι fan των μπικίνι, ίσως να αντιμετωπίσεις μία έξτρα πρόκληση. Να χρειάζεσαι δηλαδή διαφορετικό νούμερο σε σουτιέν και σλιπ. Ευτυχώς πλέον πολλά brands προσφέρουν τη δυνατότητα να αγοράσεις ξεχωριστά τα δύο μέρη του μαγιό. Διαφορετικά, μπορείς να ψωνίσεις ξεχωριστά σουτιέν και σλιπ και να τα συνδυάσεις στη συνέχεια. Έτσι, θα μπορείς να κάνεις πολλά combos και να έχεις περισσότερα μαγιό.

-3 Ακόμα κι αν έχετε ήδη επιλέξει τα μαγιό του καλοκαιριού αλλά δεν τα έχετε φορέσει ακόμα στην παραλία, σας προτείνουμε να τα φορέσετε στο σπίτι ώστε να τα τεστάρετε. Για παράδειγμά, κάντε μερικά βήματα, καθίστε με διαφορετικούς τρόπους, αφού έτσι θα μπορέσετε να ελέγξετε εάν το ύφασμα του είναι όντως σταθερό ή εάν οι τιράντες χρειάζονται την οποιαδήποτε επιδιόρθωση.

-4 Εξίσου σημαντική είναι η ποιότητα του υφάσματος στα μαγιό. Το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, ο ήλιος ή ακόμα και το αντηλιακό ενδέχεται να τα φθείρουν εάν το ύφασμα δεν είναι καλής ποιότητας. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι η λύκρα, η οποία είναι γνωστή για την ελαστικότητα της και συνεπώς είναι ιδανική για τη δημιουργία μαγιό. Πλέον μάλιστα, υπάρχουν sustainable brands μόδας που δημιουργούν μαγιό από ανακυκλωμένα υλικά που είναι εξίσου καλή εναλλακτική επιλογή.

#1 Εμπριμέ μπικίνι

#2 Διαχρονικό μαύρο μαγιό

#3 Έντονα χρώματα

#4 Μαγιό με 3D florals

#5 Ρομαντικά καρό vichy

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ