Follow us

5 θηλυκά outfits για τα καλοκαιρινά date nights

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks για τα ραντεβού με τον αγαπημένο σου.

date night Splash News / Ideal Image

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου που χαρακτηρίζεται από μεγάλη εξωστρέφεια. Κάπως έτσι, από την πρώτη στιγμή που η θερμοκρασία σημειώσει αύξηση, οι προσκλήσεις για εξόδους αυξάνονται. Εκτός από τις συναυλίες και τις παραστάσεις, τα φεστιβάλ και τα after office drinks, η εν λόγω εποχή είναι ιδανική ευκαιρία για περισσότερα date nights με τον αγαπημένο σου. Και κάπου εδώ εμφανίζεται μία νέα fashion πρόκληση για το πως θα δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks για ένα καλοκαιρινό ραντεβού με τον σύντροφό σου. Φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες, συνεπώς είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό outfit για εσένα. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε πέντε προτάσεις που είναι αλάνθαστες.

Διαβάστε Επίσης

-1 Λινό σετ με πουκάμισο και mini φούστα

Από τη μία, το λινό είναι ένα από τα καταλληλότερα υφάσματα για την περίοδο του καλοκαιριού, αφού είναι ανάλαφρο, δροσερό και έχει απορροφητικές ιδιότητες. Από την άλλη, τα twin sets έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια, αφού είναι μία πρακτική και πολύ chic επιλογή για να δημιουργήσεις ένα προσεγμένο σύνολο. Όταν αυτά τα δύο στοιχεία συνδυαστούν, δημιουργείται το ιδανικό outfit για ένα date night.

-2 Μαύρο φόρεμα με μαύρα πέδιλα

Διαχρονικό και θηλυκό, το μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Αποπνέει sexiness αλλά και φινέτσα.

-3 Ή λευκό φόρεμα με Mary Janes

Εναλλακτικά, και στην περίπτωση που προτιμάς να δημιουργήσεις ένα σύνολο που να αποπνέει ρομαντισμό και coolness, προτείνουμε να φορέσεις ένα λινό λευκό φόρεμα σε συνδυασμό με Mary Janes ή δερμάτινα σανδάλια.

-4 Lingerie φόρεμα με slingback γόβες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό από ένα lingerie φόρεμα για την περίοδο του καλοκαιριού. Αποπνέει σαγήνη και ένα κομψό sexiness. Συνδύασε το είτε με slingback γόβες είτε με flat σανδάλια.

-5 Τοπ και slip skirt

Εάν θέλεις να φορέσεις κάτι άκρως καλοκαιρινό, που να αποπνέει girly vibes, τότε προτείνουμε να συνδυάσεις ένα λευκό τοπ με μία slip skirt. Λίγο 90s, πολύ κομψό και με αρκετές δόσεις θηλυκότητας.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ