Follow us

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες με maxi dress

Η εμφάνιση της Δούκισσας που έκλεψε τις εντυπώσεις

Δούκισσα Νομικού Instagram

Ξεκίνησε το εντυπωσιακό και πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ των Καννών και πλήθος από celebrities και καλλιτέχνες δίνουν το παρών για να τιμήσουν την τέχνη παρακολουθώντας μια σειρά από πολυαναμενόμενες πρεμιέρες. Το πρώτο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών μας χάρισε μία πρώτη γεύση από τις εμφανίσεις που πρόκειται να δούμε φέτος, έως τις 25 Μαΐου που θα ρίξει την αυλαία του, με τις Meryl Streep, Léa Seydoux και άλλες σταρ να εντυπωσιάζουν με τα ιδιαίτερα looks τους.

Με αφορμή το κινηματογραφικό φεστιβάλ, βρίσκεται στις Κάννες, για ακόμη μία χρονιά, η Δούκισσα Νομικού, η οποία είναι επίσημη ambassador της L'Oreal Paris. Μάλιστα, πέρυσι, η Δούκισσα Νομικού είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί των Καννών με μία φλοράλ δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη γαλλική ριβιέρα, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την ομάδα της πηγαίνοντας προς ένα επίσημο δείπνο. Το μοντέλο εντυπωσίασε με την παρουσία της φορώντας ένα maxi χρυσό φόρεμα με αποχρώσεις του λαδί με τιράντες και εντυπωσιακό cut out στην περιοχή του μηρού. Το look της ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα, μαύρο blazer, μαύρο τσαντάκι ώμου και χρυσά κοσμήματα.

Δες την εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ