Στο μεγάλο party της Save a Greek Stray προς τιμήν των αδέσποτων ζώων έδωσε πρόσφατα το παρών η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, η οποία μάλιστα εκφώνησε λόγο στην εκδήλωση σχετικά με το έργο της ΜΚΟ. Το event πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέλαβε να ανεβάσει το κέφι του κόσμου.
Για τις ανάγκες της περίστασης, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε απαλή ροζ απόχρωση, η οποία αποτελεί μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που διανύουμε. Συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε μια αμάνικη sculpted δημιουργία mini μήκους, η οποία διέθετε απλικαρισμένα λουλούδια και peplum γεωμετρία που ξεκινούσε από τη μέση του κορμού. Το εν λόγω φόρεμα αποτελεί design της εταιρείας Trilogy Clothing και αυτό θα γίνει σύντομα διαθέσιμο στο κοινό μέσα από την ανοιξιάτικη συλλογή της.
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση συνδύασε το statement φόρεμά της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα δερμάτινα πέδιλα με εντυπωσιακό σχεδιασμό και σε μεταλλική απόχρωση, ενώ επέλεξε μια σατέν τσάντα σε powder pink απόχρωση. Τέλος, στον λαιμό της φορούσε ένα κλασικό κολιέ με μαργαριτάρια.