Follow us

Αυτό το κλασικό μαύρο παλτό από τη Zara κοστίζει 59,95 ευρώ και είναι το μόνο που χρειάζεσαι για αυτή τη σεζόν (και για πολλές ακόμη)

Το διαχρονικό μαύρο παλτό της Zara θα ορίσει τις εμφανίσεις σου για πολλά χρόνια, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

street style παλτό Splash News/ Ideal Images

Τα cozy παλτό σε διαχρονικά πατρόν και αποχρώσεις είναι εκείνα τα πανωφόρια που ορίζουν τις εμφανίσεις μας τόσο το φθινόπωρο όσο και τον βαθύ χειμώνα, δημιουργώντας μια cocooning αίσθηση ζεστασιάς και ασφάλειας. Ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλα τα στιλ και τις ηλικίες, φοριούνται σε κάθε περίσταση και φέρνουν έναν αέρα effortless κομψότητας με κάθε τρόπο κι αν τα συνδυάσεις, γεγονός που τα καθιστά σε μια must επένδυση για κάθε γυναίκα και θηλυκότητα.

Τα τελευταία χρόνια, τα πατρόν που προτείνονται περισσότερο από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας είναι αυτά των oversized παλτό με αέρα από τη δεκαετία του ’80 και του ’90, με ελαφρώς ογκώδεις βάτες και ίσια γραμμή που δεν στενεύει καθόλου στη μέση και που πολλές φορές μοιάζουν σαν κομμάτια από τις menswear συλλογές. Τα εν λόγω κομμάτια είναι ιδανικά τόσο για πρωινές εμφανίσεις γραφείου με cigarette παντελόνια ή πολυτελείς παντελόνες που φοριούνται με πουκάμισα και πουλόβερ, όσο και για βραδινά looks με glamorous διάθεση, με κεντρικά κομμάτια με leather υφή, βελούδο, ακόμα και παγιέτες. Το πιο εντυπωσιακό όμως σε σχέση με ένα τέτοιο πατρόν σε παλτό είναι το γεγονός ότι μπορεί να κάνει πιο dressy ακόμη και μια athletic εμφάνιση με απαλά φούτερ, φόρμες και sneakers, παίζοντας ιδανικά με τον παράγοντα του athleisure.

Διαβάστε Επίσης

Η επένδυση σε ένα αντίστοιχο παλτό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε δεκάδες περιστάσεις που δεν ξέρεις τι πανωφόρι να επιλέξεις, αφού το μακρύ τους μήκος παρέχει την απαραίτητη ζεστασιά, ταιριάζει με τα πάντα και παραμένει πάντοτε classy επιλογή.

Αυτή τη σεζόν, η Zara προτείνει το ιδανικό παλτό σε αυτήν την κατηγορία, με ογκώδες fit, κλασικό σταυρωτό κούμπωμα και τσέπες, το οποίο θα βρεις σε μαύρο, αλλά και γκρι και μπεζ χρώμα που ταιριάζουν με όλους τους συνδυασμούς. Θα το βρεις στην budget τιμή των 59,95 ευρώ και είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι-επένδυση για τη συλλογή σου, αφού θα αναδείξει τις εμφανίσεις σου για χρόνια.

Το κλασικό μαύρο παλτό από τη Zara

Zara coat

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr