Μπορντό πουλόβερ, leather φούστα, over the knee μπότες | Η fashionable εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τρία από τα πιο μεγάλα trends της σεζόν σε μια εμφάνιση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό και αν σε αυτό το διάστημα έχεις κάνει τις βόλτες σου στα καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ ή έχεις ξεφυλλίσει τα αγαπημένα σου περιοδικά και sites μόδας, τότε ξέρεις καλά ποιες είναι οι τάσεις που θα φορεθούν περισσότερο τους μήνες που θα ακολουθήσουν. Τα αγαπημένα σου fashion pieces βάφονται σε μπορντό χρώμα, το δέρμα επιστρέφει για τα καλά στη ζωή μας και οι ψηλές μπότες γίνονται τα statement παπούτσια που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου, είτε πρόκειται για formal πρωινές περιστάσεις, είτε για εντυπωσιακά party looks. Όλα τα παραπάνω trends βρήκαν πρόσφατα τη θέση τους σε μια εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία δεν φοβήθηκε να συνδυάσει όλα εκείνα τα στοιχεία στα οποία θα επενδύσουμε για αυτή τη σεζόν.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια ανάρτησε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία και ποζάρει με το προαναφερθέν look. Αυτό αποτελούνταν από ένα πλεκτό ζιβάγκο σε μπορντό χρώμα διακοσμημένο με χρυσά κουμπιά, δερμάτινη mini φούστα σε μαύρο χρώμα, αλλά και over the knee μπότες, επίσης σε μαύρο χρώμα. Ως αξεσουάρ χρησιμοποιήθηκε επίσης μια μπορντό ζώνη με χρυσή αγκράφα, ενώ δεν έλειψαν τα χρυσά σκουλαρίκια και ένα χρυσό βραχιόλι για επιπλέον bling bling.

Διαβάστε Επίσης

Η εν λόγω εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου μπορεί να συνδυάζει τεράστιες τάσεις της σεζόν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν διαθέτει παράλληλα και διαχρονική διάθεση, αφού πρόκειται για έναν αλάνθαστο συνδυασμό στον οποίο μπορείς να επενδύσεις για πολλές διαφορετικές περιστάσεις παίζοντας με το styling. Ένα παρόμοιο outfit μπορεί να σταθεί ως ιδανική επιλογή για μια απογευματινή εμφάνιση για σινεμά και καφέ, αλλά και για ποτό τις πιο βραδινές ώρες.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Ακολουθούν μερικά fashion items για να αντιγράψεις το look της Κατερίνας Καινούριου.

Editor's choice

Μπορντό ζιβάγκο από ανάμεικτο μάλλινο, Sisley

Over the knee μπότες, Haralas

Φούστα μίνι με πιέτες και δερμάτινη όψη, Mango