Follow us

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνδύασε το κοστούμι της με τα must have παπούτσια της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φόρεσε τα παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

MissBloom TEAM
olgakefalogianni Instagram @olgakefalogianni

Εάν χρειάζεσαι περισσότερη στιλιστική έμπνευση για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο, οι εμφανίσεις των γυναικών που ασχολούνται με την πολιτική είναι ιδανικό. Βουλεύτριες και υπουργοί αγαπούν το power dressing και συχνά φορούν κομμάτια που καθεμία από εμάς χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Ακριβώς αυτό συνέβη και με μία εμφάνιση που έκανε πρόσφατα η Όλγα Κεφαλογιάννη.

5 χρωματικοί συνδυασμοί που φορούν οι ενημερωμένες fashionistas φέτος το φθινόπωρο

Η υπουργός τουρισμού έδωσε το παρών στο 3ο Οικονομικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής "Η παραγωγική Ελλάδα στην επόμενη δεκαετία", όπου μίλησε για την προτεραιότητα στο ανθρώπινο δυναμικό του τουρισμού και ανακοίνωσε το πρόγραμμα κατάρτισης για την "Επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του Τουρισμού". Για την εν λόγω περίσταση, η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε μπλε απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό tank top. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι nude γόβες.

Editorial | Γιατί αγοράζουμε ρούχα που ξέρουμε εξ'αρχής πως δεν θα φορέσουμε;

Το κοστούμι είναι συνώνυμο του δυναμισμού, του power dressing, των girl bosses. Η περίοδος του φθινοπώρου και το χειμώνα ενδείκνυται για εμφανίσεις με κοστούμι που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και φινέτσα, αφού οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι τόσοι ώστε να μη νιώθεις ποτέ πως έχεις κουραστεί να το φοράς σε διάφορες περιστάσεις. Προτείνουμε να ξεκινήσεις τη συλλογή σου με ένα κοστούμι σε basic απόχρωση όπως το μαύρο, το μπλε, το γκρι, το μπεζ ή ακόμα και το καφέ.

5 φθινοπωρινά items που φορούν όλες οι fashionistas αυτή την περίοδο

Από την εν λόγω εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη ξεχωρίσαμε επίσης τις nude γόβες της, αφού ανήκουν στην κατηγορία των items που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Είναι διαχρονικές και κομψές, ενώ ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις. Συνεπώς είναι σίγουρα must have.

Το office look της Όλγας Κεφαλογιάννη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr