Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | Με cold-shoulder maxi φόρεμα σου δείχνει πώς να ντυθείς κομψά σε μια glamorous περίσταση

Το φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για τα parties και τα επίσημα events του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Σε ένα λαμπερό πάρτι με exclusive χαρακτήρα παρευρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπου και εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή που ταίριαζε απολύτως στο θέμα και το συνολικό vibe της διοργάνωσης. Το πάρτι ήταν αφιερωμένο στο λανσάρισμα του νέου αρώματος της εταιρείας Killian, Old Fashioned, ενώ το event είχε σαν θέμα την αισθητική του εμβληματικού πράκτορα 007.

Για τις ανάγκες της περίστασης, η Κατερίνα Παπουτσάκη διάλεξε ένα cold-shoulder maxi φόρεμα σε μαύρο χρώμα, το πατρόν του οποίου αγκάλιαζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το ύφασμα του ρούχου ήταν ένα glossy σατέν, ενώ η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν στο τελείωμα των fitted μανικιών, από τα οποία κρέμονταν χάντρες σε μαύρο χρώμα. Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια επέλεξε ένα δερμάτινο clutch bag σε μαύρο χρώμα για να συμπληρώσει την εμφάνιση, ενώ τα αυτιά της κοσμούσαν διακριτικά stud σκουλαρίκια.

Διαβάστε Επίσης

Ένα μαύρο gown dress αποτελεί διαχρονική και αλάνθαστη επιλογή για επίσημες περιστάσεις, που κολακεύει κάθε ηλικία, στιλ και σωματότυπο, συνδυάζοντας παράλληλα την ελευθερία ως προς το styling. Επένδυσε σε κομμάτια από πολυτελή υφάσματα με elegant χαρακτήρα, όπως το μετάξι, το σιφόν ή το βελούδο και παίξε ανάλογα με τη διάθεσή σου με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις, τόσο ως προς την τσάντα, όσο και στα κοσμήματα. Μην ξεχάσεις να επιμεληθείς κατάλληλα τα μαλλιά σου, επιλέγοντας χτενίσματα που αποπνέουν old Hollywood χαρακτήρα και δένουν απόλυτα με αυτή την timeless αισθητική.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο πάρτι της Killian

Κατερίνα Παπουτσάκη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr