Follow us

Μαρία Μπακοδήμου | Σε event με glamorous αέρα με κομψή ολόσωμη φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε η Μαρία Μπακοδήμου απέπνεε elegant διάθεση, ενώ τα αξεσουάρ της κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Μαρία Μπακοδήμου

Σε ένα exclusive event με αέρα από old Hollywood παρευρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, συνοδευόμενη μάλιστα από τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο. Καλεσμένοι από τον niche οίκο αρωμάτων Killian για το λανσάρισμα του αρώματος Old Fashioned, μητέρα και γιος εντυπωσίασαν με τα elegant looks τους, που ήταν στο πνεύμα του θέματος της βραδιάς, που δεν ήταν άλλο από την 007 αισθητική.

Για τις ανάγκες του launch party, η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε μια κομψή ολόσωμη φόρμα σε μαύρο και λευκό χρώμα, η ντραπέ λεπτομέρεια της οποίας στο κομμάτι του ντεκολτέ έκλεψε την παράσταση. Ως πανωφόρι, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα blazer bolero με στενό fit που ταίριαζε γάντι με το κεντρικό fashion piece, ενώ η εμφάνιση απογειώθηκε με τα αξεσουάρ της: ένα checkered clutch από φίλντισι, χρυσό bangle στο χέρι και διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια.

Η ενδυματολογική επιλογή της Μαρίας Μπακοδήμου είναι μια ιδανική πρόταση για εκείνες τις φορές που είσαι καλεσμένη σε μια επίσημη περίσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν επιθυμείς να φορέσεις φόρεμα. Μια μαύρη tailor made ολόσωμη φόρμα ταιριάζει σε όλα τα στιλ και τις ηλικίες και αποπνέει cool και ανατρεπτική διάθεση, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση στην κίνηση.

Διαβάστε Επίσης

Για να εντυπωσιάσεις σε ένα formal event με ολόσωμη φόρμα, φρόντισε ώστε το πατρόν της να είναι άνετο στο σώμα σου και να μην χρειάζεσαι βοήθεια για να την ξεκουμπώσεις σε περίπτωση που χρειαστεί. Για το ιδανικό styling, επένδυσε σε ένα chic πανωφόρι που ταιριάζει με το ύφος και την υφή του υφάσματος του ρούχου, όπως μια πολυτελή κάπα από σιφόν ή μετάξι, ή ένα βελούδινο oversized blazer. Επιπλέον, μην παραλείψεις τα αξεσουάρ, διαλέγοντας statement κοσμήματα όπως κρεμαστά σκουλαρίκια ή περιδέραιο, ενώ μη φοβηθείς το χρώμα ή ένα παιχνιδιάρικο pattern στο clutch bag που θα κρατήσεις.

Η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στο event της Killian

Μαρία Μπακοδήμου - Άρης Αργυρόπουλος

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr