MadWalk 2024 Kick-Off Party | Οι λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων

Βίκυ Καγιά, Έβελυν Καζαντζόγλου, Μπέτυ Μαγγίρα και Μαρία Ηλιάκη εντυπωσίασαν μεταξύ άλλων με τις εμφανίσεις σου στο MadWalk 2024 Kick-Off Party.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Για ακόμα μια χρονιά επιστρέφει η διοργάνωση του MadWalk, η οποία και θα πραγματοποιηθεί για 14η συνεχόμενη φορά στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο στις 2 Δεκεμβρίου. Την παρουσίαση της λαμπερής διοργάνωσης έχει αναλάβει η Bίκυ Καγιά, ενώ το βράδυ της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το kick-off party στο Athénée στο κέντρο της Αθήνας.

Ανάμεσα στις celebrities που βρέθηκαν στο event ήταν εκτός από τη Βίκυ Καγιά, η fashion partner του Madwalk 2024, Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία και αναμένεται να "ανακρίνει" τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στο show στο backstage lounge. Η ίδια θα εμφανιστεί φυσικά και on stage στη διοργάνωση.

Διαβάστε Επίσης

Μερικές ακόμη από τις λαμπερές παρουσίες που είδαμε χθες στο event ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Ιλένια Ουίλιαμς, η Μαρία Ηλιάκη και η Evangelia με την Marseaux.

Ακολουθούν φωτογραφίες με τα outfits που επέλεξαν για την περίσταση.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά με εντυπωσιακό Little Black Dress με cut out λεπτομέρεια στο στήθος και over the knee εφαρμοστές μπότες Isabel Marant.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου με μάξι φούστα σε ανθρακί απόχρωση, βαθύ σκίσιμο και απλικέ λουλούδια στο πλάι, μαύρο sheer top, μπεζ καμπαρντίνα και μπορντό κλασικές γόβες με κροκό εφέ.

Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα με total black look αποτελούμενο από μαύρο παντελόνι, μαύρο corset piece φορεμένο στη μέση, διάφανο top και blazer με έντονα πέτα με την υπογραφή του σχεδιάστη Yannis Laskos.

Mαρία Ηλιάκη

H Mαρία Ηλιάκη με oversized κοστούμι σε μπορντό χρώμα από το brand Αccess Fashion, λευκά sneakers και μαύρη τσάντα Bottega Veneta.

Ιλένια Ουίλιαμς

Η Ιλένια Ουίλιαμς με oversized blazer dress με όγκο στα μανίκια, μαύρο statement καλσόν με quote "No orgasm please" και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου με animal print set αποτελούμενο από μάξι φούστα, τοπ και ζακέτα από το brand Peace and Chaos και chunky μαύρες μπότες.

Εvangelia

Η Εvangelia με total black σύνολο αποτελούμενο από φόρεμα με δερμάτινη και sheer υφή και εντυπωσιακό περιδέραιο.

Λία Μπαρόλα

Η Λία Μπαρόλα με straight fit denim παντελόνι, sheer top με logos και μεσάτο blazer.

Natasha Kay

H Natasha Kay με total black σύνολο αποτελούμενο από φόρεμα με cut-outs, μάξι παλτό και κλασικές μαύρες γόβες.

Marseaux

Η Marseaux με πλισέ μίνι φούστα σε ανθρακί χρώμα, εντυπωσιακό high-cut body σε μαύρο χρώμα, fishnet καλσόν και ζώνη με καρφιά.

Διαβάστε Επίσης