Follow us

Η old Hollywood εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά με maxi κόκκινο φόρεμα θα σε πείσει να προσθέσεις ένα στη συλλογή σου

Γιατί αξίζει να προσθέσεις ένα κόκκινο φόρεμα, όπως αυτό της Βάσιας Κωσταρά στη συλλογή σου;

Βάσια Κωσταρά Courtesy of Killian Paris

Το στιλ της Βάσιας Κωσταρά αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Τόσο μέσα από τις συλλογές που υπογράφει όσο και με τα looks που φορά, μας προτείνει συμβουλές μόδας, αλλά και κάποια κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Σε μία από τις εμφανίσεις της μάλιστα, μας έπεισε να επενδύσουμε σε ένα κόκκινο φόρεμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά έδωσε το παρών στο party που διοργάνωσε η Kilian Paris σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Ο χώρος μεταμορφώθηκε σε ένα "speakeasy bar" και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μυρίσουν τη νέα αρωματική δημιουργία "Old Fashioned" του οίκου.

Διαβάστε Επίσης

Για την εν λόγω τόσο ξεχωριστή βραδιά, η Βάσια Κωσταρά εμπιστεύτηκε τη διαχρονική σαγήνη που αποπνέει ένα κόκκινο φόρεμα. Επέλεξε ένα maxi κόκκινο φόρεμα με μακριά μανίκια και βαθύ V στο ντεκολτέ. Η σχεδιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κολιέ που ήταν διακοσμημένο με μικρά στρας και μαύρη clutch τσάντα.

Έντονο και επαναστατικό, θηλυκό και sexy, το κόκκινο συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο της μόδας και για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Φέτος, το είδαμε στις συλλογές των Alexander McQueen, Miu Miu, Balmain και Courrèges σε καμπαρντίνες, φούστες, δερμάτινα παντελόνια, καλσόν, αλλά και σε αξεσουάρ. Ωστόσο, πάντα ο πιο chic τρόπος για να προσθέσετε αυτή την τόσο ξεχωριστή απόχρωση στο ντύσιμό σας θα είναι ένα κόκκινο φόρεμα.

Η ιστορία του μάλιστα ξεκινά πολλούς αιώνες πριν. Ωστόσο, ο 20ος αιώνας σηματοδότησε την άνοδο του κόκκινου φορέματος στην κορυφή της δημοτικότητας. Χάρη στις σταρ του Hollywood , όπως η Marilyn Monroe και η Rita Hayworth, το κόκκινο φόρεμα έγινε συνώνυμο του glamour και της θηλυκότητας. Η τέχνη του κινηματογράφου και πιο συγκεκριμένα ταινίες όπως το "Όσα Παίρνει ο Άνεμος" με την Scarlett O'Hara και το "Pretty Woman" με την Julia Roberts καθιέρωσαν το κόκκινο φόρεμα ως ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Σήμερα, το κόκκινο φόρεμα παραμένει ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, από ένα επίσημο δείπνο μέχρι μια βραδινή έξοδο.

Η εμφάνιση της Βάσιας Κωσταρά

Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr