Αυτά τα μοκασίνια από τη Zara κοστίζουν 29,95 ευρώ και είναι τα ιδανικά υποδήματα για την καθημερινότητά σου

Τα μοκασίνια είναι τα πιο άνετα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις στις every day εμφανίσεις σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σίγουρα οι κλασικές γόβες είναι τα αγαπημένα παπούτσια των γυναικών, ωστόσο η γεμάτη από υποχρεώσεις καθημερινότητα επιβάλει την επένδυση σε άνετα υποδήματα, που θα ταιριάζουν με πολλαπλά διαφορετικά outfits και θα μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ σε μια σειρά από διαφορετικές περιστάσεις. Αυτά τα παπούτσια είναι κατά κύριο λόγο flat, ταιριάζουν τόσο με παντελόνια όσο και με φορέματα και φούστες και παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη στο πέλμα για πολύωρη ορθοστασία και περπάτημα. Ο λόγος φυσικά για τα αγαπημένα μοκασίνια, που αποτελούν μια από τις πιο διαχρονικές και στιλάτες επιλογές της γυναικείας γκαρνταρόμπας και μια επένδυση που αξίζει να κάνεις οποιοδήποτε κι αν είναι το στιλ ή η ηλικία σου.

Τα μοκασίνια παρέχουν ένα απαραίτητο touch of preppiness στα looks σου, είτε αυτά έχουν βασιστεί σε ένα cigarette παντελόνι, είτε σε μια micro plaid skirt, ακόμη και σε ένα αέρινο φόρεμα από σιφόν. Το flat design τους είναι ιδανικό για την καθημερινότητα, η μικρή ωστόσο φιάπα που μπορεί να διαθέτουν παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στα πόδια, δημιουργώντας ένα εφέ παρόμοιο με αυτό των ψηλών τακουνιών.

Διαβάστε Επίσης

Τα μοκασίνια θα τα βρεις σε matte δέρμα, αλλά και εντυπωσιακό λουστρίνι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σε πιο fashionable εκδοχές όπως αυτή του ponyskin. Μεγάλη τάση είναι και τα μοκασίνια με leopard μοτίβο, είτε σε suede υφή, είτε και τυπωμένο στο προαναφερθέν ponyskin. Όσον αφορά στα χρώματα, το μαύρο δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή, ενώ εξίσου versatile είναι το ταμπά όπως και το μοδάτο μπορντό, που αντιμετωπίζεται ως basic χρώμα.

Αυτή τη σεζόν, η Zara προτείνει ένα ζευγάρι άνετα και chic μοκασίνια, τα οποία θα σε συντροφεύσουν στην καθημερινότητά σου από το γραφείο μέχρι τις χαλαρές βραδινές σου εξόδους για ποτό και σινεμά, αναδεικνύοντας δεκάδες διαφορετικά ενδυματολογικά σύνολα. Στην τιμή των 29,95 ευρώ, είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνεις, αναβαθμίζοντας τη συλλογή σου.

Τα μοκασίνια από τη Zara στην τιμή των 29,95 ευρώ

Θα τα βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης