Follow us

8 dressy tops και κορμάκια για τα λαμπερά πάρτι του φθινοπώρου

Τα tops και κορμάκια που θα φορέσεις σε βραδινές περιστάσεις με glamorous διάθεση.

Dressy tops Splash News/ Ideal Images

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι ακόμη μακριά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το φθινόπωρο δεν είναι κι αυτό γεμάτο με λαμπερά πάρτι και γιορτινές περιστάσεις, που σηκώνουν μια πιο dressy διάθεση ως προς τον τρόπο που ντυνόμαστε. Και αν και τα πάρτι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με εντυπωσιακά φορέματα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, επιλέγοντας παντελόνια και φούστες που θα συνδυαστούν με πολυτελή tops και κορμάκια.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό το φθινόπωρο, διάλεξε για τις επίσημες και γιορτινές περιστάσεις στις οποίες θα παρευρεθείς βελούδινες παντελόνες με ψηλή μέση, αλλά και δερμάτινες φούστες όπως πρότειναν μερικοί από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, συνδυάζοντας τα εν λόγω κομμάτια με ένα cami top με παγέτες, ένα see-through πουκάμισο με shiny υφή, strapless κορμάκια από lurex ή βελούδο, αλλά και tops embellished με λαμπερές χάντρες. Τα ίδια κομμάτια θα φορέσεις με midi πλισέ φούστες, micro skirts όμοιες με αυτές που πρότεινε ο οίκος Miu Miu, γιατί όχι και με ένα κλασικό μαύρο denim παντελόνι, δίνοντας την έμφαση στη λάμψη του πάνω μέρους του outfit.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθούν 8 dressy tops και κορμάκια για τα λαμπερά πάρτι του φθινοπώρου, για να εντυπωσιάσεις με την παρουσία σου όπου και να βρεθείς.

Editor’s choice

Κορμάκι τάνγκα με πούλιες, H&M

Leopard body, Answear Lab

Cami top με παγιέτες, Marks & Spencer

Πουκάμισο sheer, Mango

Βελούδινο strapless body, Bershka

Βελούδινο top, Mango

Κρουαζέ τοπ λούρεξ, Regalinas

Embellished top, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr