Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Με lace πουκάμισο και παντελόνι Vassia Kostara

Το κομψό σύνολο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι ιδανικό για μια φρέσκια εμφάνιση στο γραφείο.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το πιο αριστοκρατικό φόρεμα της γυναικείας γκαρνταρόμπας Instagram@nancyzabetoglou

Η άντληση έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο έρχεται παραδοσιακά δύσκολα, μιας που η showbiz και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας επιλέγουν να αναδείξουν τις περισσότερες φορές dressier σύνολα που δεν στέκονται εύκολα στην corporate καθημερινότητα. Ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, όταν το ραντάρ μας πιάνει μια εμφάνιση αναγνωρίσιμης και αγαπημένης προσωπικότητας όπως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με office vibe, δεν κάνουμε ποτέ gatekeep και μοιραζόμαστε την πληροφορία, για να δημιουργήσεις κι εσύ αντίστοιχα looks που ξεχωρίζουν.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πραγματοποίησε μια εμφάνιση στην εκπομπή της στην ΕΡΤ με σύγχρονα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να σταθούν και σε περιβάλλον γραφείου. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος επέλεξε ένα σύνολο της εταιρείας Vassia Kostara, αποτελούμενο από lace πουκάμισο σε λευκό και baby blue, αλλά και ψηλόμεσο παντελόνι με straight fit σε rusty orange απόχρωση.

Διαβάστε Επίσης

Ο συνδυασμός των δύο chic κομματιών εκπέμπει έντονα το στοιχείο του boho όπως το επανέφερε φέτος η Chemena Kamali για την πρώτη της συλλογή στον οίκο Chloé, τόσο εξαιτίας του αέρινου fit του πουκάμισου και του δαντελένιου print, όσο και χάρη στην earthy απόχρωση του παντελονιού. Αυτό ωστόσο δεν το περιορίζει υφολογικά σε πιο απογευματινές και casual εμφανίσεις, αλλά αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για πιο ενδιαφέροντα outfits για τη δουλειά με μια πιο προσωπική πινελιά.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, μη διστάσεις να πειραματιστείς ως προς τις εμφανίσεις σου στο γραφείο, επιλέγοντας αέρινα πουκάμισα με ενδιαφέροντα patterns, όπως το floral και το επίσης boho paisley. Για bottom αντικείμενο, επένδυσε σε άνετες ψηλόμεσες παντελόνες που ταιριάζουν με τα πάντα, αλλά και σε all-time classic midi φούστες σε χρώματα όπως το καφέ και το μπορντό, που θα απογειώσουν τα πρωινά σου looks.

Η office εμφάνιση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με σύνολο Vassia Kostara

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr