Follow us

8 φούστες για να ανανεώσεις τα office looks σου

Ιδιαίτερα κομμάτια για άνεση και στιλ στο γραφείο.

Φούστα γραφείου Splash News/ Ideal Images

Οι ενδυματολογικές μας επιλογές σε περιβάλλον γραφείου μπορεί να είναι τυπικά formal, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αποτελούνται από δημιουργικούς συνδυασμούς μέσω των οποίων εκφράζουμε το προσωπικό μας στιλ. Από κομψά παντελόνια σε plaid patterns και οversized blazers, μέχρι ολόσωμες φόρμες για πιο ανατρεπτικά looks, η ένδυση γραφείου μπορεί να αποτελέσει την πιο fun στιλιστική πρόκληση στην καθημερινότητά μας, δίνοντάς μας επιπλέον κίνητρο για να σηκωθούμε λίγο νωρίτερα και να φροντίσουμε την εικόνα μας πριν ξεκινήσει η μέρα. Σταθερό office staple αποτελούν φυσικά και οι φούστες, που προσφέρουν elegant και θηλυκή διάθεση σε ένα outfit, χωρίς αυτό να υστερεί σε άνεση.

Διαβάστε Επίσης

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, οι φούστες που θα φορέσεις στο γραφείο – και φυσικά στα after-office ποτά με την παρέα σου – έρχονται σε ενδιαφέρουσες σιλουέτες όπως πλισέ, κλος και φάκελος, ενώ οι υφές τους κινούνται από το κλασικό μαλλί και σατέν, μέχρι το δέρμα. Τα δε χρώματα που προτείνονται από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας ξεφεύγουν από τα αναμενώμενα basics, με τις burgundy, burnt orange και navy αποχρώσεις να κατακτούν την καθημερινότητά μας για τα καλά. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι μοτίβα με γεωμετρίες, polka-dots και σκοτεινά florals δεν μπορούν να σταθούν σε μια εμφάνιση γραφείου, με τα two-piece σύνολα να διεκδικούν επίσης χώρο σε αυτές μας τις εμφανίσεις.

Ακολουθούν 8 φούστες που θα βρεις αυτή την περίοδο στην αγορά, που θα ανανεώσουν ιδανικά τις πρωινές σου εμφανίσεις στο γραφείο, δίνοντας νέα πνοή στα looks σου. Θα τις ταιριάξεις με κομμάτια που ήδη διαθέτεις στη συλλογή σου και με υποδήματα όπως μοδάτες μπαλαρίνες και ψηλές μπότες με χοντρό τακούνι.

Editor’s choice

Γυναικεία Πλισέ Φούστα με Ελαστική Μέση, Lacoste

Μίντι φούστα με ζώνη, Zara

Μίντι κλος φούστα, Massimo Dutti

Γυναιεκεία midi pencil φούστα μονόχρωμη, Orsay, Notos

Μίντι φούστα με επαναλαμβανόμενο λογότυπο, Tommy Hilfiger

Φούστα beige, Answear Lab

Μίντι φούστα σε γραμμή Α με δερμάτινη όψη, Marks & Spencer

Φούστα-παρεό μίντι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr