Follow us

Η H&M γιορτάζει 20 χρόνια guest designer συλλογών με περιορισμένες επανεκδόσεις pre-loved κομματιών της

Στις επανεκδόσεις θα είναι διαθέσιμα κομμάτια των συλλογών των Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Moschino και Marni μεταξύ άλλων.

H&M Preloved Courtesy of H&M

Ήταν το μακρινό 2004 όταν η H&M κυκλοφόρησε την πρώτη της designer συλλογή σε σχέδιο του αείμνηστου Karl Lagerfeld, που υπήρξε φυσικά για χρόνια creative director του οίκου Chanel. Εκείνη η συλλογή θα αποτελούσε το εναρκτήριο λάκτισμα ώστε κομμάτια από high-end designers να γίνουν προσβάσιμα στο ευρύτερο κοινό, με την εταιρεία να καθιερώνει μια αγαπημένη ετήσια παράδοση για τις fashionistas παγκοσμίως.

Φέτος, 20 χρόνια μετά την πρώτη της guest designer συλλογή, η H&M γιορτάζει τη σημαντική αυτή επέτειο με την επανέκδοση περιορισμένων pre-loved κομματιών από collaborations που αγαπήθηκαν στο παρελθόν. "Στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε τον κόσμο της μόδας στους καταναλωτές παγκοσμίως, εκθέτοντας παράλληλα τη σύνδεσή μας με το δυνατό, προσεκτικό και original design. Αυτό συνδέεται με το θεμέλιο ήθος της H&M", δήλωσε στο Women’s Wear Daily η Ann-Sofie Johansson, creative adviser της H&M.

Τα items που θα γίνουν διαθέσιμα προέρχονται από συνεργασία με το online pre-loved marketplace Sellpy αλλά και vintage retailers σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται ρούχα και αξεσουάρ από H&M guest designers όπως οι Viktor & Rolf, Versace, Marni, Moschino, Stella McCartney, Sonia Rykiel, Roberto Cavalli, Comme des Garçons by Rei Kawakubo, Matthew Williamson, Jimmy Choo, Versace, Maison Martin Margiela, Isabel Marant, Alexander Wang, Balmain, Kenzo, Erdem, Giambattista Valli, Simone Rocha, Toga Archives, Mugler και Rabanne.

Τα pre-loved κομμάτια θα γίνουν διαθέσιμα σε επτά από τα μεγαλύτερα καταστήματα H&M παγκοσμίως – όπως αυτό της Regent Street του Λονδίνου και του Mitte του Βερολίνου – αλλά και online στις 31 Οκτωβρίου. Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές.

Editor’s choice

Φόρεμα, Rocha X H&M

Φόρεμα, Erdem X H&M

Pullover, Rocha X H&M

Φόρεμα, Kenzo X H&M

Φόρεμα, Rocha X H&M

Bomber jacket, Versace X H&M

Φόρεμα, Balmain x H&M

Σακάκι, Balmain x H&M

Γούνινο παλτό, Erdem x H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr