Ζέτα Μακρυπούλια | Με καφέ κροκό φούστα που αναβαθμίζει μια πρωινή εμφάνιση – Πώς θα τη φορέσεις

Η chic εμφάνιση της ηθοποιού και παρουσιάστριας σου δείχνει πώς να φορέσεις ένα ιδιαίτερο κομμάτι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια στιλάτη εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία και απαθανάτισε φωτογραφικά αναρτώντας το υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή της την εμφάνιση, η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε ένα "δύσκολο" fashion piece σε ένα look με πρωινή διάθεση, αποδεικνύοντας ότι με σωστό styling oποιοδήποτε κομμάτι μπορεί να φορεθεί άνετα από όλες μας αναβαθμίζοντας ένα σύνολο.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε μια ηλιόλουστη μέρα στην εξοχή φορώντας μια κροκό midi φούστα σε καφέ απόχρωση. Η ίδια συνδύασε το ιδιαίτερο αυτό κομμάτι με ένα γκρι πλεκτό ζιβάγκο, όπως και ταμπά over the knee μπότες με χοντρό ξύλινο τακούνι, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο που στέκεται με άνεση σε μια πρωινή περίσταση.

Μια κροκό φούστα μπορεί φαινομενικά να αποτελεί ένα ρούχο που συνδυάζεται δύσκολα με άλλα κομμάτια εξαιτίας της shiny όψης της, αν ωστόσο φορεθεί με πουλόβερ και ζακέτες με ζεστή υφή όπως το μαλλί και το mohair αποτελεί ένα ιδιαίτερο statement κομμάτι που φοριέται με χαλαρή διάθεση. Μπορείς να ξεκινήσεις με αυτήν την προσέγγιση την ημέρα σου φορώντας την εν λόγω φούστα κάπως έτσι στο γραφείο, ενώ για τη μετάβαση της εμφάνισης σε κάτι πιο βραδινό μπορείς να φορέσεις ένα μεταξωτό πουκάμισο με bow λεπτομέρεια και κλασικές γόβες.

Η εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια