Follow us

Στεφανία Γουλιώτη | Με σύγχρονο vest top και παντελόνι σου δείχνει ένα νέο take στο κλασικό κοστούμι

Η εμφάνιση της ηθοποιού, που τιμήθηκε με το βραβείο γυναικείας ερμηνείας για την παράσταση "The Doctor".

Στεφανία Γουλιώτη

Στα Βραβεία Θεάτρου & Παραστατικών Τεχνών που απονεμήθηκαν στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία μάλιστα τιμήθηκε με το βραβείο γυναικείας ερμηνείας για τη συμμετοχή της στην παράσταση "The Doctor”. Εκεί, η Στεφανία Γουλιώτη εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα καλόγουστο και μοντέρνο κοστούμι με vest top αντί για σακάκι.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη ηθοποιός διάλεξε για την περίσταση ένα vest top το οποίο συνδύασε με παντελόνι σε ίσια γραμμή, με τα δύο κομμάτια να δημιουργούν από κοινού μια μοντέρνα εκδοχή κοστουμιού δίχως το σακάκι. Το σύνολο ήταν σε navy απόχρωση που από μακριά προσιδίαζε μάλιστα σε denim ensemble και ταίριαξε ιδανικά στο σύγχρονο στιλ της Στεφανίας Γουλιώτη, που μας συνηθίζει σε λιγότερο συμβατικές επιλογές.

Ένα vest top με παντελόνι μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική επιλογή συνόλου για εμφανίσεις στο γραφείο αλλά και σε πιο βραδινές περιστάσεις, χαρίζοντας ανεπιτήδευτο coolness και άνεση κινήσεων. Διάλεξε κομμάτια σε κλασικές αποχρώσεις όπως το μαύρο, το μπεζ και το καφέ, ενώ μην φοβηθείς και το πιο μοδάτο μπορντό, που θα αντιμετωπίσεις ως basic απόχρωση τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025.

Η εμφάνιση της Στεφανίας Γουλιώτη

Στεφανία Γουλιώτη | Με σύγχρονο vest top και παντελόνι σου δείχνει ένα νέο take στο κλασικό κοστούμι

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για να αντιγράψεις το look της ηθοποιού.

Εditor’s choice

Γιλέκο και παντελόνα culotte, Zara

Pinstripe γιλέκο και παντελόνι, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr