Follow us

Η capsule γκαρνταρόμπα της σύγχρονης γυναίκας με items από τη νέα "No Regrets" συλλογή της Answear.LAB

Η νέα συλλογή της Answear.LAB απευθύνεται σε γυναίκες που δεν διστάζουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

answear Answear.LAB

Ως fashion editor, και κυρίως ως γυναίκα που αγαπά τη μόδα και την αντιμετωπίζει ως μέσο έμπνευσης και ενδυνάμωσης, κάθε φορά που καλωσορίζουμε μία νέα σεζόν, ανυπομονώ για τη νέα συλλογή της Answear.LAB. Το γυναικείο brand που διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα μέσω του answear.gr, καταφέρνει πάντα να μας προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές που συνδυάζουν τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας με τη διαχρονικότητα. Κάπως έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία καλά ενημερωμένη και οργανωμένη γκαρνταρόμπα με άποψη και χαρακτήρα που να έχει εξ'ολοκλήρου την υπογραφή της Answear.LAB.

Η capsule γκαρνταρόμπα της σύγχρονης γυναίκας με items από τη νέα "No Regrets" συλλογή της Answear.LAB

Εκείνο που με εμπνέει ακόμα περισσότερο, είναι η καμπάνιες και οι ιδέες που κρύβονται πίσω από κάθε νέα συλλογή. Η Answear.LAB. καταφέρνει να μας παρουσιάζει κάθε φορά έναν νέο, ανανεωμένο τρόπο για να αισθανθούμε περισσότερο ο εαυτός μας, να μας αγαπήσουμε και να αντιμετωπίσουμε το στιλ μας με έναν πιο ουσιαστικό και προσωποποιημένο τρόπο. Για την τρέχουσα σεζόν λοιπόν, η συλλογή της Answear.LAB. φέρει τον τίτλο "No Regrets". Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο μανιφέστο ενδυνάμωσης και θάρρους που ωθεί καθεμία από εμάς να αντιμετωπίσει τη ζωή και τις επιλογές της, λέγοντας πως "δεν μετανιώνω για τίποτα".

Answear.LAB

Πρωταγωνίστρια της συλλογής είναι μία γυναίκα που αντιπροσωπεύει όλα όσα πρεσβεύει η Answear.LAB. Ο λόγος για την Marta Dyks, το μοντέλο που μετρά πολλές επιτυχίες στην πορεία του και ξεχωρίζει για την κοινωνική της δράση. Στη σχεδίαση της συλλογής βρίσκεται μία επίσης ταλαντούχα γυναίκα με ξεχωριστό όραμα, η Sylwia Jaskulska που δήλωσε για τη συλλογή πως "Θέλουμε η γυναίκα που φοράει τα ρούχα μας να νιώθει ότι έχει το δικαίωμα να εκπληρώσει τα όνειρά της, ακολουθώντας το δρόμο της, ανεξάρτητα από τα εμπόδια". Η σχεδιάστρια θέλησε να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις γυναίκες "Αποδοχή, δεν σημαίνει παραίτηση ή συμβιβασμός αλλά το να αναλαμβάνουμε δράση και να παραμένουμε ενεργές, γιατί αυτό μας δίνει ένα αίσθημα ελέγχου και μας βοηθά να μη μετανιώνουμε για τις επιλογές μας".

Answear.LAB

Όσον αφορά στη συλλογή, η Answear.LAB. αποτελείται από κομμάτια που κάθε σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται και αξίζει να έχει στη συλλογή της, ώστε να νιώθει η πιο κομψή εκδοχή του εαυτού της κάθε στιγμή, σε κάθε σημαντική και λιγότερο σημαντική περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο έως τις χαλαρές βόλτες στην πόλη και από τις βραδινές εξόδους έως τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, είναι σίγουρο πως πρόκειται να βρεις τα ιδανικά κομμάτια για να προσθέσεις στη συλογή σου ώστε να φέρεις εις πέρας τα εν λόγω dress codes.

Answear.LAB

Ποια είναι τα αγαπημένα μας κομμάτια; Η νέα συλλογή της Answear.LAB. καταφέρνει κάτι μοναδικό. Ακολουθεί τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν και παράλληλα προτείνει τις δικές της. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου με κομμάτια που θα φοράς για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα, στην εν λόγω συλλογή θα βρεις τα πιο chic δερμάτινα κομμάτια, που είναι η απάντηση στο leather trend. Δερμάτινες φούστες σε midi μήκος που είναι τέλειες για day to night εμφανίσεις, mini δερμάτινες φούστες στην απόλυτη απόχρωση της σεζόν, δηλαδή το μπορντό, σατινέ φούστες που μπορείς να φορέσεις με άπειρους τρόπους, δερμάτινες καμπαρντίνες και τζάκετ που θα σε προστατεύσουν από το κρύο, αναδεικνύοντας τη fashionista που κρύβεις μέσα σου, αλλά και δερμάτινα flare παντελόνια που θα κάνουν upgrade σε κάθε εμφάνιση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν επίσης τα φορέματα και τα πουκάμισα με bohemian αισθητική, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις boho chic εμφανίσεις.

Answear.LAB

Δείτε εδώ το βίντεο

Editor's Picks

Φόρεμα Answear.LAB  answear.gr

Φόρεμα Answear.LAB  answear.gr

Φούστα Answear.LAB answear.gr

Φούστα Answear.LAB answear.gr

Δερμάτινη φούστα Answear.LAB  answear.gr

Παντελόνι Answear.LAB  answear.gr

Γιλέκο Answear.LAB  answear.gr

Φόρεμα Answear.LAB  answear.gr

Πουκάμισο Answear.LAB answear.gr

Δερμάτινο μπουφάν Answear.LAB  answear.gr

Δερμάτινο παλτό Answear.LAB  answear.gr

Σετ Answear.LAB  answear.gr

Παντελόνι Answear.LAB  answear.gr

Δερμάτινη φούστα Answear.LAB  answear.gr

Μπλουζάκι Answear.LAB  answear.gr

Παντελόνι Answear.LAB  answear.gr

Μπουφάν Answear.LAB  answear.gr

Κορμάκι Answear.LAB  answear.gr

Μάλλινο παλτό Answear.LAB  answear.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr