Χριστίνα Κοντοβά | Με πρωινό look στα ωραιότερα χρώματα για το φθινόπωρο

Η εμφάνιση της σχεδιάστριας ρούχων είναι ιδανική για βόλτες στην πόλη, brunch και shopping με τις φίλες σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Στην ομιλία του γυμναστή των Michael Jordan και Kobe Bryant και γκουρού της αυτοβελτίωσης, Tim Grover, παρευρέθηκε η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Άλσος στις 19 Οκτωβρίου. Εκεί, η σχεδιάστρια ρούχων και επιτυχημένη επιχειρηματίας εντυπωσίασε με το look της, το οποίο κινήθηκε σε αποχρώσεις που ταιριάζουν γάντι στον φθινοπωρινό καιρό και διάθεση, δίνοντάς μας έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις.

Πιο αναλυτικά, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε για την περίσταση μια στιλάτη παντελόνα σε ψηλόμεσο και φαρδύ design, η οποία ήταν σε ψυχρή καφέ απόχρωση. Το εν λόγω κομμάτι συνδυάστηκε με κλασικό λευκό πουκάμισο, ενώ ως πανωφόρι επιλέχθηκε ένα oversized εξάκουμπο blazer σε μπεζ χρώμα. Το look ολοκληρώθηκε με ταμπά τσάντα με χρυσή αλυσίδα, αλλά και διακριτικά σκουλαρίκια και κολιέ στους ίδιους τόνους.

Γήινες αποχρώσεις όπως το cozy καφέ και το μπεζ του latte ταιριάζουν υπέροχα σε φθινοπωρινές εμφανίσεις, δένοντας με την εποχή και δημιουργώντας καλόγουστους συνδυασμούς για πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις. Χρώματα σαν κι αυτά, αλλά και μουσταρδί, rusty orange και off-white είναι ιδανικές επιλογές για να επιμεληθείς ένα look για βόλτες στην πόλη, brunch και shopping με τις φίλες σου, συνδυάζοντάς τα με δερμάτινα αξεσουάρ σε διαφορετικούς τόνους του καφέ. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, σκέψου το ενδεχόμενο να επενδύσεις σε επιλογές όπως πολυτελή πανωφόρια, άνετα παντελόνια, αλλά και midi φορέματα σε αυτή τη χρωματική παλέτα, που θα διατηρήσεις στη συλλογή σου για χρόνια και θα συνδυάσεις εύκολα με πολλά ακόμη κομμάτια που ήδη έχεις.

Η εμφάνιση της Χριστίνας Κοντοβά