Follow us

Ράνια Τζίμα | To total black look της σου δίνει το απόλυτο inspο αν είσαι κι εσύ καλεσμένη σε μια γαμήλια τελετή

Η Ράνια Τζίμα ήταν καλεσμένη στον γάμο του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Η Ράνια Τζίμα με Celia Kritharioti φόρεμα στο χρώμα της μέντας ndp

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ο δήμαρχος Αθηνών Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου το Σάββατο που μας πέρασε, με τη λαμπερή τελετή να λαμβάνει χώρα στη Θήβα. Στον γάμο παρευρέθηκαν πληθώρα πολιτικών προσωπικοτήτων από το ΠΑΣΟΚ και άλλες παρατάξεις, όπως και δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και η πάντα στιλάτη Ράνια Τζίμα, που συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega επέλεξε για την επίσημη περίσταση ένα εντυπωσιακό total black σύνολο, αποτελούμενο από εφαρμοστό έξωμο φόρεμα με see-through λεπτομέρειες στη μέση και στα μανίκια. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε μ' ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μαύρο clutch bag.

Το μαύρο χρώμα μπορεί παραδοσιακά να αποφεύγεται σε γαμήλιες τελετές και βαπτίσεις ως ένα χρώμα που δεν συμβαδίζει με τη χαρμόσυνη περίσταση, όταν όμως συνδυαστεί με καλόγουστα κομμάτια και υπάρξει το κατάλληλο styling παραμένει μια εντυπωσιακή επιλογή που κολακεύει όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως στιλ, ηλικίας και σωματότυπου. Για αυτή τη σεζόν, διάλεξε ένα κομμάτι με διαφάνειες όμοιο με αυτό που επέλεξε η Ράνια Τζίμα, μιας που αυτό αποτελεί μεγάλη τάση και ταιριάζει με πιο επίσημες περιστάσεις.

Η εμφάνιση της Ράνιας Τζίμα

Ράνια Τζίμα | To total black look της σου δίνει το απόλυτο inspο αν είσαι κι εσύ καλεσμένη σε μια γαμήλια τελετή
Ράνια Τζίμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr