Follow us

Λένα Παπαληγούρα | Με midi φόρεμα στο pattern της σεζόν

Η εμφάνιση της βραβευμένης ηθοποιού στην πρεμιέρα της παράστασης "Demons".

Λένα Παπαληγούρα Instagram

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Demons” βρέθηκε η βραβευμένη ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, η οποία και ανεβαίνει φέτος στο Θέατρο Τζένη Καρέζη σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη και με τους Ιωάννη Παπαζήση, Ιωάννα Παππά, Γιάννη Κουκουράκη και Μαρίζα Τσάρη. Εκεί η ηθοποιός εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα φόρεμα στο πιο trendy μοτίβο της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025.

Συγκεκριμένα, η Λένα Παπαληγούρα εμφανίστηκε με ένα midi φόρεμα με leopard μοτίβο, το οποίο και συνδύασε με κλασικό δερμάτινο biker jacket, μαύρα μποτάκια και δερμάτινη χιαστί τσάντα για τα απαραίτητα. Η ίδια μάλιστα τόνισε τη μέση της με μια δερμάτινη λεπτή ζώνη, δημιουργώντας hourglass εφέ στην εμφάνισή της.

Το leopard μοτίβο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, κατακτώντας κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως φορέματα και φούστες, πολυτελή παλτό και πουλόβερ, αλλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ που δίνουν μια πνοή glam πολυτέλειας στις εμφανίσεις μας. Συνδύασε το leopard στοιχείο με μονόχρωμα ρούχα και σε μικρές δόσεις για να υπάρχει ισορροπία ή αν είσαι πιο τολμηρή αντιμετώπισέ το ως basic χρώμα, επιλέγοντάς το σε κοστούμια που θα φορέσεις ακόμα και στο γραφείο.

Η εμφάνιση της Λένας Παπαληγούρα

Λένα Παπαληγούρα | Με midi φόρεμα στο pattern της σεζόν

Ακολουθούν μερικές επιλογές leopard φορεμάτων για να αντιγράψεις την εμφάνιση.

Editor’s choice

Leopard φόρεμα, Mango

Leopard φόρεμα, Never Fully Dressed, Answear

Leopard φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr