Follow us

Η Σοφία Καρβέλα προτείνει τον ιδανικό τρόπο για να φορέσεις μια μίνι φούστα το φθινόπωρο

Το παλτό με pattern ψαροκόκκαλο έκανε τη διαφορά.

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Instagram

Τώρα που το φθινόπωρο δείχνει επιτέλους τις διαθέσεις του και στην Ελλάδα, με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν τις κανονικές για την εποχή που διανύουμε, είναι πιθανόν να ψάχνεις τρόπους για να συνεχίσεις να φοράς τις φούστες, τα σορτς και τις βερμούδες σου, αλλά ... αλλιώς. Και ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξεις τα μεταβατικά αυτά κομμάτια στο φθινοπωρινό ντύσιμο. Η Σοφία Καρβέλα, guru του styling και των ευρηματικών συνδυασμών, μάς προτείνει τον πιο κομψό ώστε να μπορέσεις να φορέσεις μια μίνι φούστα ακόμα και τον χειμώνα.

Το tweed σακάκι της Σοφίας Καρβέλα είναι η chic επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτό το φθινόπωρο στις πρωινές σου εμφανίσεις

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια φόρεσε μια μαύρη κοντή φούστα με μαύρο καλσόν, λεπτό πουλόβερ, ψηλές μπότες σε cowboy style και μακρύ, γκρι παλτό με εφέ ψαροκόκκαλου. Το μακρύ παλτό, και ειδικότερα το ψαροκόκκαλο, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις τα τελευταία χρόνια, αφού αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο ενώ ταυτόχρονα σε κρατά ζεστή, ακόμα και αν δεν φοράς καλσόν. Όσο για το herringbone pattern, είναι διαχρονικό και πάντα στις τάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν, μιας και δείχνει αριστοκρατικό χωρίς να είναι βαρετό.

Δες το look

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr