7 κομμάτια από τη νέα συλλογή της Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes που θα δώσουν cool αέρα στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Τα ζευγάρια παπουτσιών που θα ορίσουν τις εμφανίσεις σου τη νέα σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πιστή στο ραντεβού της, η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε μόλις ακόμα μία συλλογή της με παπούτσια για την Envie Shoes, με μια κολεξιόν που κινείται με χάρη ανάμεσα στη ρομαντική και τη δυναμική πλευρά κάθε #EnvieGirl εκεί έξω.

Έχοντας ενσωματώσει τα απόλυτα trends της σεζόν στα πιο ευκολοφόρετα και άνετα παπούτσια, η Μαίρη Συνατσάκη προτείνει μια σειρά που θα φορέσουμε ασταμάτητα όλους τους επόμενους μήνες, τόσο σε επίσημες περιστάσεις, όσο και στις casual στιγμές της καθημερινότητας που το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι loafers ή cool sneakers με άποψη.

Στα νέα Mairiboo For Envie Shoes θα βρεις λοιπόν τα παραπάνω, αλλά και κομψές μπότες σε κλασικές αποχρώσεις, μποτίνια που θα αναβαθμίσουν τα biker looks σου, όπως και μπαλαρίνες που επανέρχονται στο προσκήνιο και θα βάλουν ένα preppy στοιχείο στις εμφανίσεις σου.

Ακολουθούν όλα εκείνα τα υποδήματα της συλλογής που θα δώσουν τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης στη γκαρνταρόμπα σου, πριν γίνουν sold-out!

Εditor’s choice

Name Loading boots, Mairiboo For Envie Shoes

Adorn Me biker boots, Mairiboo For Envie Shoes

Alice ballet flats, Mairiboo For Envie Shoes

Very Demure loafers, Mairiboo For Envie Shoes

Hee-Haw boots, Mairiboo For Envie Shoes

Name Loading boots, Mairiboo For Envie Shoes

Space Candy sneakers, Mairiboo For Envie Shoes