Follow us

Η Φαίη Σκορδά προτείνει έξι διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις τα animal prints

Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε μία από τις διασημότερες τάσεις της μόδας.

MissBloom TEAM
fayskorda @fayskorda

Τα animal prints, και πιο συγκεκριμένα το leopard μοτίβο, είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Αυτό οφείλεται στις συλλογές των οίκων Alaïa, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Zimmermann, Michael Kors, Ester Manas και Versace, που μας παρουσίασαν διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσουμε ανάλογα με το στιλ μας. Εάν θέλεις να προσθέσεις αυτά τα τόσο δυναμικά μοτίβα στο ντύσιμό σου, ωστόσο αναρωτιέσαι πως θα αποφύγεις τα στιλιστικά ατοπήματα, κάποιες από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις που πραγματοποίησε η Φαίη Σκορδά πρόκειται να σε εμπνεύσουν.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως αγαπά πολύ αυτά τα patterns και έχει μία ξεχωριστή συλλογή στη γκαρνταρόμπα της. Ακολουθεί μάλιστα τις βασικές στιλιστικές συμβουλές στις εμφανίσεις της. Ποιες είναι αυτές;

Πώς θα φορέσεις με στιλ τα animal prints

#1 Μία safe επιλογή για να είσαι σίγουρη πως δεν θα κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος όταν φοράς τα εν λόγω τόσο δυναμικά μοτίβα είναι να τα συνδυάζεις με μαύρο. Για παράδειγμα, ένα πουκάμισο σε αυτό το μοτίβο συνδυάζεται τέλεια με μαύρο παντελόνι ή φούστα και το αποτέλεσμα είναι αρμονικό.

#2 Ένα παλτό, ένα σακάκι ή μία καμπαρντίνα σε animal print μοτίβο πρόκειται να λειτουργήσει ως η πινελιά που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα looks του φθινοπώρου και του χειμώνα. Ειδικά εάν αγαπάς να φοράς μονοχρωματικά σύνολα είτε σε γήινες είτε σε μαύρη απόχρωση, ένα πανωφόρι σε animal print θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε Επίσης

#3 Σε περίπτωση που ανήκεις στην κτηγορία των γυναικών που είναι κάπως πιο διστακτικές με τα animal prints, προτείνουμε να στρέψεις την προσοχή σου στα αξεσουάρ. Μία ζώνη, μία τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα μαντήλι είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις. Σε περίπτωση που το προσθέσεις στις εμφανίσεις σου και νιώθεις πως σου αρέσει ως αποτέλεσμα, μπορείς να προχωρήσεις και σε άλλα κομμάτια, με μεγαλύτερη επιφάνεια όπως οι φούστες, τα πουκάμισα ή τα φορέματα.

Πώς φορά τα animal prints η Φαίη Σκορδά

#1 Midi φούστα

#2 Flat παπούτσια

#3 Φόρεμα

#4 Mini φούστα

#5 Κοστούμι

#6 Πουκάμισο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr