Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα statement καφέ suede παντελόνι με κρόσσια | Θα τολμούσες να το φορέσεις;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πιο ιδιαίτερο παντελόνι της σεζόν.

MissBloom TEAM
stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις στιλιστικές επιλογές της, αφού αγαπά να συνδυάζει κάποιες από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας με άλλα κομμάτια που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα. Κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ξεχωρίσαμε ένα look, στο οποίο έχει υιοθετήσει την τάση του suede.

Ανάμεσα στις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024-2025 είναι και το suede. Αυτό το τόσο πολύ ιδιαίτερο δέρμα, μας φέρνει αυτομάτως στον νου τη δεκαετία του '70 με τους οίκους μόδας όπως οι Miu Miu, Gucci, Ralph Lauren, Bottega Veneta και Jacquemus να το προσθέτουν στις συλλογές τους.

Διαβάστε Επίσης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υιοθέτησε την εν λόγω τάση, συνδυάζοντας ένα λευκό πουκάμισο με ένα καφέ suede παντελόνι σε flare γραμμή, το οποίο έχει κρόσσια στα πλαϊνά. Το παντελόνι φέρει την υπογραφή του οίκου Max Mara. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε snakeskin μοτίβο. Σίγουρα, πρόκειται για ένα statement παντελόνι, που σε κάποιες γυναίκες θα ταιριάζει και σε κάποιες άλλες όχι. Ωστόσο, εάν θέλεις να φορέσεις ένα bold item χωρίς να κάνεις κάποιο στιλιστικό ατόπημα, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Να το συνδυάσεις δηλαδή με κάποιο basic κομμάτι, όπως το λευκό πουκάμισο.

Το φθινοπωρινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Get the Item

Flared suede trousers Max Mara
Flared suede trousers Max Mara

Θα το βρεις εδώ.

Πώς θα φροντίσεις τα suede ρούχα

1. Κάθε φορά που επιλέγεις να φορέσεις κάποιο item από suede δέρμα, επιστρέφοντας στο σπίτι, χρειάζεται να το φροντίσεις. Αρχικά, don’t panic, θα χρειαστείς απλώς ένα καθαρό πανί, ώστε να καθαρίσεις το εν λόγω κομμάτι από τυχόν λεκέδες.

2. Στη συνέχεια όμως, χρειάζεται να δώσεις προσοχή και στην αποθήκευση των συγκεκριμένων κομματιών, αφού η σκόνη ή λάθος τοποθεσία είναι οι χειρότεροι εχθροί του suede. Εάν πρόκειται για παπούτσια, προτίμησε να μην πετάξεις το κουτί τους και να τα αποθηκεύσεις σε αυτό, ενώ εάν αφορά κάποια τσάντα, τοποθέτησε την σε μία πάνινη σακούλα που θα κρατήσει μακριά τη σκόνη. Όσον αφορά στα ρούχα, στο εμπόριο θα βρεις ειδικές υφασμάτινες θήκες που θα τα προστατεύσουν και θα τα διατηρήσουν σαν καινούργια.

3. Εκτός από τη σκόνη, ένας από τους εχθρούς του suede είναι το νερό. Αυτό σημαίνει πως πριν επιλέξεις να φορέσεις κάποιο suede πανωφόρι ή τα αγαπημένα σου suede μποτάκια, χρειάζεται να ρίξεις μία ματιά στην πρόγνωση του καιρού. Εάν είναι μία βροχερή ημέρα, προτίμησε να φορέσεις κάτι άλλο αφού το νερό της βροχής μπορεί ακόμα και να καταστρέψει τα ρούχα σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr