Ο αλάνθαστος τρόπος για να φορέσεις τις over the knee μπότες σύμφωνα με την Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου προτείνει πως να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση στις μπότες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο κόσμος της μόδας είναι γνωστός για την "ανακύκλωση" των τάσεων. Κάποια trends έρχονται και επιστρέφουν ανανεωμένα, έχοντας ως στόχο να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas για την αξία τους. Ακριβώς αυτό συμβαίνει φέτος με τις over the knee μπότες, οι οποίες έχουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο street style. Την εν λόγω τάση υιοθέτησε με έναν πολύ κομψό τρόπο και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Διαβάστε Επίσης

Σε μία βραδινή της εμφάνιση λοιπόν, η Έβελυν Καζαντζόγλου δημιούργησε ένα tone to tone σύνολο σε γήινες αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα καφέ twin set που αποτελείται από τοπ και mini φούστα με ένα ζευγάρι over the knee δερμάτινες μπότες σε επίσης καφέ απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με καφέ σακάκι και μαύρη δερμάτινη τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες.

Οι over the knee μπότες έχουν επιστρέψει δυναμικά στην επικαιρότητα της μόδας, έχοντας ως στόχο να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με κάθε fashion lover. Τις είδαμε στις συλλογές των οίκων Fendi, Gucci, Bally και Chloé σε συνδυασμό με mini φούστες, τζιν παντελόνια και catsuits. Η Έβελυν Καζαντζόγλου υιοθέτησε την εν λόγω τάση, αλλά και ένα ακόμα color trend. Ο λόγος για το καφέ, το οποίο ξεχωρίσαμε τις πασαρέλες των οίκων Miu Miu, Chanel, Courrèges και Stella McCartney.

Όσον αφορά στο styling, οι over the knee μπότες ταιριάζουν κυρίως με φορέματα και φούστες σε mini ή midi μήκος, αλλά και με παντελόνια, υφασμάτινα ή denim. Ωστόσο αξίζει να είσαι προσεκτική ώστε η χρωματική αντίθεση ανάμεσα στο bottom και τις μπότες να μην είναι μεγάλη. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι πιο αρμονικό. Για τις πιο τολμηρές fashion lovers, οι μπότες που φτάνουν επάνω από το γόνατο μπορούν να λειτουργήσουν και ως παντελόνι, ειδικά εάν τις φορέσεις με oversized πουλόβερ, γιλέκα, πουκάμισα ή blazer dresses.

Το φθινοπωρινό look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Διαβάστε Επίσης