Η Δανάη Μπάρκα με το shorts από τη Zara που θα φορέσεις και το φθινόπωρο | Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το shorts που κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τόσο μέσα από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" που παρουσιάζει όσο και μέσα από τα posts στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα μάς προσφέρει συχνά στιλιστική έμπνευση. Η παρουσιάστρια αγαπά να φορά κομμάτια από high street brands όπως η Zara, ενώ συχνά προτείνει έξυπνους τρόπους για να φορέσουμε τις τάσεις της μόδας.

Σε μία από τις αναρτήσεις της λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα γκρι πουκάμισο με ένα επίσης γκρι bermuda shorts από τη νέα συλλογή της Zara. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες μπότες από την ελληνική εταιρεία Tsakiris Mallas.

Διαβάστε Επίσης

Από το look της, ξεχωρίσαμε κυρίως το bermuda shorts της, το οποίο είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας τους τελευταίους μήνες και όχι άδικα, αφού κολακεύει πολύ τις περισσότερες σιλουέτες και κυρίως εκείνες με καμπύλες. Πιο συγκεκριμένα, εάν θέλεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με shorts και ανήκεις στην κατηγορία των curvy γυναικών, προτείνουμε εκείνα που είναι σε loose -όχι oversized- γραμμή, ώστε να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα χωρίς ωστόσο να προσθέτουν έξτρα όγκο. Εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσεις σε σορτς που δεν είναι πολύ κοντά. Προτίμησε επίσης τις μονοχρωμίες και όχι τα σορτς με έντονα μοτίβα.

Διαβάστε Επίσης

Η Δανάη Μπάρκα όμως υιοθέτησε ακόμα μία τάση της μόδας. Ο λόγος για τον συνδυασμό των δύο αποχρώσεων, δηλαδή του καφέ και του γκρι, που βρίσκονται στη λίστα με τα color trends για την τρέχουσα σεζόν. Είτε πιο ανοιχτό είτε πιο σκούρο, το γκρι συνεχίζει να μας απασχολεί για ακόμα μία χρόνια. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, το είδαμε στις συλλογές των οίκων Louis Vuitton, Balenciaga, Schiaparelli και Stella McCartney. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η παρουσία του καφέ στη λίστα με τις τάσεις. Το είδαμε σε διάφορους τόνους στις πασαρέλες των οίκων Miu Miu, Chanel, Courrèges και Stella McCartney, οι οποίοι δημιούργησαν φορέματα, πανωφόρια, shearling γούνες και bodysuits. Ο συνδυασμός αυτών των δύο αποχρώσεων αποπνέει σοφιστικέ κομψότητα και είναι must για την περίοδο του φθινοπώρου.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Get the Item

Βερμούδα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης