Οι μπορντό μπότες από τη Zara που έχουν γίνει viral στο TikTok | Πώς θα τις φορέσεις

Οι μπότες από τη Zara που θα ανανεώσουν το ντύσιμό σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι μπότες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας για την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα. Πρόκειται για τα παπούτσια που φοράμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας, εκείνα που ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσουμε να φορέσουμε, η safe επιλογή που κάνουμε τις ημέρες που θα είμαστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Αυτό σημαίνει πως η επιλογή τους είναι πολύ σημαντική.

Με τη θερμοκρασία να μειώνεται αρκετά, έχουμε ξεκινήσει την αναζήτηση του ιδανικού ζευγαριού μπότες για τη νέα σεζόν. Κάνοντας λοιπόν μερικά clicks στη νέα συλλογή της Zara για τη νέα σεζόν, ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι μπότες που απαντούν σε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα εποχή.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι δερμάτινες riding boots σε μπορντό απόχρωση, που σίγουρα αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου. Ταιριάζουν τέλεια τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα, ενώ το χρώμα τους είναι τόσο ιδιαίτερο που συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώματα.

Οι μπότες ιππασίας δεν είναι μία νέα προσθήκη στον κόσμο της μόδας, αλλά πρωταγωνιστούν φέτος στη λίστα με τα trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Έχουν μακρά και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ενώ φέτος πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στο ντύσιμό μας. Τις είδαμε στις συλλογές των οίκων Miu Miu, Chloé, Gucci, Dior και Hermés. Οι εν λόγω μπότες από τη Zara λοιπόν είναι ιδανική επιλογή για να υιοθετήσεις αυτό την τάση στις μπότες, ενώ η μπορντό απόχρωση βρίσκεται επίσης στην επικαιρότητα της μόδας σύμφωνα με τους οίκους Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta και Ludovic de Saint Sernin.

Οι αγαπημένες μπορντό μπότες των fashionistas

@eaten_clothes Високі чоботи Zara в кольорі бургунді 🤍 Ціна - 3900 UAH Для замовлення, пишіть в інстаграм: eaten_clothes 💌 #zara #zaraviral #zaraheels #zarashoes #zaraboots #zarahaul #zaraoutfit #zaranewin #zaranewcollection #autumnboots #zaraвзуття #взуттяукраїна #баєрукраїна ♬ original sound - olesya :(:

Get the Item

Flat δερμάτινες μπότες Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης