6 fashion items που είναι καλό να ανανεώνεις κάθε χρόνο

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχουν ανάγκη ανανέωσης ανά μερικούς μήνες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Υπάρχουν μερικά ρούχα και αξεσουάρ που ορίζουν την πλειοψηφία των καθημερινών σου εμφανίσεων και σε συντροφεύουν 24/7 σε περιστάσεις από το γραφείο μέχρι τα ποτά και τις εκδρομές με την παρέα σου. Αυτά ακριβώς τα fashion items είναι καλό να ανανεώνονται κάθε χρόνο, φροντίζοντας ότι θα βρίσκονται στην καλύτερη πιθανή κατάσταση και ότι δεν θα "κατεβάσουν" ένα outfit λόγω κακής φόρμας και συντήρησης. Ιδού λοιπόν ποια κομμάτια της συλλογής σου έχει νόημα να ανανεώνεις – όσο μπορείς – σε ετήσια βάση.

Sneakers ή καθημερινά παπούτσια

Τα παπούτσια που φοράς καθημερινά μπορεί να χάσουν το σχήμα τους, την άνεση και την polished εμφάνισή τους. Μια επανάληψη της αγοράς τους κάθε χρόνο θα διατηρήσει αυτά τα παπούτσια σου φρέσκα και ιδανικά για την καθημερινότητά σου.

Basic T-shirts

Τα T-shirts συχνά ξεθωριάζουν, συρρικνώνονται ή χάνουν το σχήμα τους μετά από τα πολλά πλυσίματα. Η επένδυση σε καινούρια υψηλής ποιότητας basics κάθε χρόνο θα σου εξασφαλίσει άνετα και κομψά σύνολα.

Λευκά πουκάμισα

Τα λευκά πουκάμισα δείχνουν εύκολα τα σημάδια της φθοράς τους, αποχρωματισμούς ή λεκέδες. Ένα καθαρό, φωτεινό λευκό πουκάμισο είναι βασικό κομμάτι κάθε συλλογής, οπότε η τακτική ανανέωσή του θα διατηρήσει το στυλ σου κομψό.

Denim παντελόνια

Παρόλο που είναι ανθεκτικά, τα jeans μπορούν να χάσουν το σχήμα τους, να ξεχειλώσουν ή να ξεθωριάσουν με τον καιρό. Η ανανέωση της συλλογής σου κάθε χρόνο θα σου εξασφαλίσει κολακευτικές επιλογές παντώς καιρού.

Εσώρουχα και κάλτσες

Αυτά τα απαραίτητα κομμάτια φθείρονται πιο γρήγορα λόγω της καθημερινής χρήσης και των συχνών πλυσίματων σε υψηλή θερμοκρασία. Για λόγους υγιεινής και άνεσης, να τα ανανεώνεις κάθε χρόνο.

Αθλητικά ρούχα

Αν γυμνάζεσαι τακτικά, τα αθλητικά ρούχα φθείρονται, χάνουν την ελαστικότητά τους και κάποιες φορές μπορεί να κρατήσουν οσμές. Η ανανέωσή τους κάθε χρόνο θα σου προσφέρει άνεση και υποστήριξη κατά την άσκηση, αλλά και κίνητρο για να πας στο γυμναστήριο κάθε φορά που σκέφτεσαι να το αναβάλεις.