Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το φόρεμα από την H&M που θα ανανεώσει τα office looks σου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο κομψό φόρεμα για το φθινόπωρο.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Οι στιλιστικές επιλογές που κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λειτουργούν πολύ συχνά ως έμπνευση για πολλές γυναίκες. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αγαπά να υιοθετεί τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την εκάστοτε σεζόν, προσαρμόζοντας τες πάντα όμως με το προσωπικό της στιλ. Σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ξεχωρίσαμε το must have φόρεμα για αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα midi φόρεμα με κλος κάτω μέρος σε μία πολύ ιδιαίτερη καφέ απόχρωση, το οποίο πρόκειται να βρεις στη νέα συλλογή της H&M. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να το συνδυάσει με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία δερμάτινη τσάντα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά κοσμήματα.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το look της είναι κυρίως το φόρεμά της, το οποίο είναι ιδανική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου, σε περίπτωση που θέλεις να ανανεώσεις τα office looks σου. Οι διάφορες αποχρώσεις του καφέ μάλιστα ανήκουν στα color trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, αφού είχαν έντονη παρουσία στις πασαρέλες των οίκων Miu Miu, Chanel, Courrèges και Stella McCartney.

Leather και faux fur | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το φθινοπωρινό look που συνδυάζει δύο κορυφαίες τάσεις

Το φθινοπωρινό look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Get the Item

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το φόρεμα από την H&M που θα ανανεώσει τα office looks σου
Φόρεμα με κλος κάτω μέρος Η&Μ

Θα το βρεις εδώ.

Τα στιλιστικά λάθη που χρειάζεται να αποφύγεις στα office looks σου

#1 Μία από τα σημαντικότερα στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες είναι πως δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η εφαρμογή των ρούχων είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και προσεγμένο αποτέλεσμα. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως την επόμενη φορά που θα επιλέξεις ένα κοστούμι, μία pencil φούστα ή ένα φόρεμα που πρόκειται να φοράς κυρίως στο γραφείο, θα πρέπει να είσαι σίγουρη πως ταιριάζει στη σιλουέτα σου.

#2 Όσον αφορά στα office looks, προτείνουμε να μείνεις μακριά από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, με τα οποία δεν περπατάς με ευκολία. Προτίμησε παπούτσια, καλής ποιότητας που ταιριάζουν σε εσένα, και έχουν τακούνια, με τα οποία περπατάς άνετα. Τα τετράγωνα τακούνια προσφέρουν σταθερότητα στο περπάτημα, ενώ μία εξίσου καλή επιλογή είναι τα kitten heels.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr