Follow us

Η νέα συλλογή του Jeffrey Campbell είναι μια αναδρομή στα glorious ‘00s

Iconic σχέδια και statement λεπτομέρειες σε μια σειρά με high-fashion aesthetic.

MissBloom TEAM
Jeffrey Campbell

It’s ok to be obsessed with autumn shoes, ειδικά όταν μιλάμε για τη νέα συλλογή του Jeffrey Campbell!

Κάνοντας στο σύνολο μια αναδρομή στα glorious 00s στα σχέδια που αποτελούνταν από iconic σχέδια και statement λεπτομέρειες, το σίγουρο είναι πως ξεχώρισαν και έκλεψαν τη καρδιά μας στη στιγμή.

Ο Jeffrey επανέρχεται αυτό το φθινόπωρο με παπούτσια, που τα σχέδια του θα ολοκληρώσουν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, μιας και πλέον το όνομα του brand είναι συνώνυμο με τις chunky πλατφόρμες, τα bold τακούνια και το high- fashion aesthetic. Εμπνευσμένος από τις πασαρέλες, τα Vintage και τα δυτικό στυλ της Νότιας Αμερικής μας προσφέρει στυλ ποιότητας πασαρέλας σ’ ένα κλάσμα του κόστους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

The next category is..:

GLAM: Statement γόβες και mules, με μεταλλικές λεπτομέρειες, λαμπερές πέτρες και pointed γραμμές, απευθύνονται σε fashion addicts.

Η νέα συλλογή του Jeffrey Campbell είναι μια αναδρομή στα glorious ‘00s

FEMME: Μπότες με κορδόνια ή slouchy στυλ, για απόλυτα θηλυκές εμφανίσεις αλλά και Mary Janes με ρομαντικά vibes.

55359293-a082-40e5-8b34-182bab11b441_LARGE

BOHO: Suede υφές και western μποτάκια είναι τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν τα πιο εντυπωσιακά bohemian outfits.

c0040e7514f1a15dc998020f79f9435f

EDGY: Combat μπότες με κορδόνια και τρακτερωτή σόλα, τρουκς και αγκράφες είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία.

jeffrey_campbell_clinic_1393907813_105f934b

RETRO: Τα αγαπημένα Tumblr In, Lita boots επέστρεψαν και νιώθουμε πιο teenagers από ποτέ. Τολμηρά και τετράγωνα τακούνια, και πολλές άλλες extravagant λεπτομέρειες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά και φέρνουν vibes του 2010 στο σήμερα. H πιο διάσημη μπότα που φόρεσαν όλες οι bloggers ανά τον κόσμο είναι και πάλι εδώ.

23747124_001_b

Κατασκευάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια παπούτσια ετησίως, μια εκπληκτικά μικρή οικογενειακή επιχείρηση καταφέρνει να διατηρήσει την μοναδικότητα της στο χώρο της μόδας. Η ευελιξία του Jeffrey Campbell, αποδεικνύει πως μπορούν να φορεθούν τα παπούτσια του, σε party ή και σε casual εμφανίσεις ταυτόχρονα, ενώ το blending στα trends που κάνει με επιτυχία σε κάθε σεζόν, κάνει τους fashion lovers να αδημονούν για την εκάστοτε νέα collection!

Οι συλλογές Jeffrey Campbell είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Favela και το favela.gr. Ακολουθήστε το Favela σε Instagram & FB.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr