Follow us

Αυτή η μαύρη τσάντα από τη Zara κοστίζει 29,95 ευρώ και είναι ιδανική για το γραφείο και τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Ένα piece στο οποίο αξίζει να επενδύσεις για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου τη νέα σεζόν.

Οι τσάντες που θα χωρέσουν το laptop σου δεν χρειάζεται να είναι βαρετές Splash News / Ideal Images

Υπάρχει ένα fashion item που αξίζει να ανανεώνεις στην αρχή κάθε νέας σεζόν, εξασφαλίζοντας ότι αυτό θα σου δίνει έμπνευση, άνεση και στιλ στις καθημερινές σου εμφανίσεις στη δουλειά. Αυτό δεν είναι άλλο από την πρωινή σου τσάντα, αυτή που χωράει όλα τα απαραίτητα – ακόμα και το laptop σου – και σε συντροφεύει όχι μόνο στην καθημερινότητά σου στο γραφείο, αλλά και σε όλες εκείνες τις δουλειές στην πόλη που μπορεί να σε κρατήσουν εκτός σπιτιού πολλές ώρες.

Οι every-day τσάντες οφείλουν να είναι σε χρώματα που θα ταιριάξουν εύκολα σε πολλαπλά looks με διαφορετικά στιλ και προσεγγίσεις, όπως το μαύρο, το ταμπά και το μοδάτο μα versatile μπορντό, με το design τους να χαρακτηρίζεται από άνεση στο κράτημα, πολλές διαφορετικές θήκες για σωστή οργάνωση, αλλά και μινιμαλιστική προσέγγιση, που δεν θα υπερισχύει των συνόλων τα οποία δημιουργείς.

Αυτή τη σεζόν θα βρεις στη Zara την ιδανική πρωινή τσάντα που χωράει όλα σου τα υπάρχοντα, σε μαύρο χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα και σε ήσυχο σχεδιασμό που παραμένει ωστόσο σύγχρονος και cool. Θα τη βρεις στην τιμή των 29,95 ευρώ και είναι ένα κομμάτι που θα ανανεώσει υπέροχα τη συλλογή σου, με σεβασμό στο budget σου.

Συνδύασε την τσάντα από τη Zara με διαχρονικά κοστούμια, όπως και με φαρδιές παντελόνες με vest tops ή sheer πουκάμισα, ενώ μη φοβηθείς να την κρατήσεις και με τα διαχρονικά midi φορέματά σου, είτε αυτά είναι μονόχρωμα, είτε σε patterns όπως το polka dot και το floral. Θα συμπληρώσει μια εμφάνιση με κλασική καμπαρντίνα ή peacoat, ενώ ως υποδήματα μπορείς να επιλέξεις από γόβες μέχρι brogues, γιατί όχι και sneakers.

Η every-day τσάντα ώμου από τη Zara

Αυτή η μαύρη τσάντα από τη Zara κοστίζει 29,95 ευρώ και είναι ιδανική για το γραφείο και τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr