Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου με μαύρο denim on denim look | Πώς να το φορέσεις στις δικές σου βόλτες στην πόλη

Η εμφάνιση της ηθοποιού εκπέμπει cool vibe που ταιριάζει γάντι στις casual στιγμές μας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου Instagram @antigonekouloukakos

Το denim on denim είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Και αυτό είναι κάτι που η Αντιγόνη Κουλουκάκου γνωρίζει καλά, δείχνοντας στα δικά της looks πόσο αγαπά την τάση που χαρίζει effortless coolness σε casual εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός ανάρτησε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία και ποζάρει με ένα στιλάτο denim on denim look. Αυτό αποτελούνταν από μαύρο jean παντελόνι σε mom fit, φορεμένο με κλασικό jean πουκάμισο με τσέπες ίδιου χρώματος, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για ολόσωμη φόρμα.

Το denim on denim αποτελεί ένα στιλ ένδυσης ιδανικό για όλες τις ηλικίες, το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί με παντελόνια και φούστες του αγαπημένου υφάσματος, φορεμένα συνήθως με πουκάμισα, jackets ή ιδιαίτερα tops στην ίδια υφή. Με το κατάλληλο styling μπορεί να φορεθεί σε πληθώρα περιστάσεων, από μια casual day στο γραφείο, μέχρι σε βόλτα στα μαγαζιά, movie night, ακόμα και ποτό στο κέντρο της πόλης.

Για μια εμφάνιση που θες να εκπέμπει μοντέρνα επισημότητα, συνδύασε ένα denim on denim look με κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, επενδύοντας σε χρώματα που είναι trend αυτή τη σεζόν, όπως το μπορντό. Μην ξεχάσεις φυσικά να χαρίσεις το απαραίτητο bling bling την εμφάνισή σου, επιλέγοντας ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια ή ένα ογκώδες κολιέ στο λαιμό σου, ενώ ως προς την τσάντα που θα κρατήσεις, ένα clutch bag είναι ιδανικό.

Για τις περιπτώσεις που το look σου έχει πιο χαλαρή διάθεση, συνδύασε τη denim on denim αισθητική με ένα ζευγάρι μοδάτα sneakers με λευκή χρωματική βάση ή με leopard μοτίβο, διατηρώντας τα αξεσουάρ minimal και κρατώντας μια camera bag ή ένα άνετο backpack από δέρμα.

Η εμφάνιση της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr