Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Με σύνολο Vassia Kostara σε φθινοπωρινό mood

Η εμφάνιση της επιτυχημένης παρουσιάστριας με το ιδανικό σύνολο αυτής της περιόδου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Τα denim κομμάτια που επέλεξε από τη Marks & Spencer είναι ιδανικά για την άνοιξη Instagram

Ένα ιδανικό σύνολο για πρωινές εμφανίσεις φθινοπώρου επέλεξε πρόσφατα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία και μας συνηθίζει σε wearable επιλογές για την καθημερινότητα που ποτέ δεν υπολείπονται σε στιλ.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια ανάρτησε πρόσφατα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα σύνολο της Βάσιας Κωσταρά, ιδανικό για ξεχωριστές office εμφανίσεις όπως και casual chic απογευματινές εξόδους. Το εν λόγω σύνολο αποτελούνταν από ένα sheer πουκάμισο με polka-dot pattern και δέσιμο με φιόγκο στο λαιμό, αλλά και μια μακριά ψηλόμεση παντελόνα σε indigo απόχρωση.

Ένα sheer πουκάμισο με λεπτομέρεια με δέσιμο είναι μια διαχρονική και φινετσάτη επιλογή που μπορεί να κάνει ένα outfit να ξεχωρίσει χωρίς ιδιαίτερο styling, δίνοντας μια preppy διάθεση που εξασφαλίζει παράλληλα άνεση στην κίνηση. Φορεμένο με μια ψηλόμεση παντελόνα που χαρίζει ύψος και τονίζει τη μέση, δημιουργεί ένα σύνολο που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες στην καθημερινότητα του γραφείου, αλλά και σε ξέγνοιαστες στιγμές όπως σε εξόδους για καφέ και ψώνια. Και όσο πιο περίτεχνα είναι τα patterns στο πουκάμισο, τόσο πιο εντυπωσιακό προκύπτει το σύνολο, πόσο μάλλον αν επενδύσεις σε παντελόνες σε μοδάτα χρώματα, όπως το μπορντό.

Η εμφάνιση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Get the look

Θα βρεις τα κομμάτια της εμφάνισης εδώ και εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr