Follow us

5 χρωματικοί συνδυασμοί που φορούν οι ενημερωμένες fashionistas φέτος το φθινόπωρο

Ποιους συνδυασμούς κάνουν οι fashionistas με τις χρωματικές τάσεις της σεζόν.

xromata Splash News / Ideal Image

Κάθε φορά που ξεκινά μία νέα σεζόν, οι fashionistas ακολουθούν μία συγκεκριμένη διαδικασία. Αρχικά, ενημερώνονται για τις επικρατέστερες τάσεις, ρίχνουν μία ματιά στις νέες συλλογές των αγαπημένων τους brands και στη συνέχεια στα looks που έχουν ήδη δημιουργήσει οι a-listers της μόδας με βάση τα trends. Ο στόχος είναι να ξεχωρίσουμε ποιες τάσεις ταιριάζουν με το δικό μας στιλ και τη δική μας αισθητική.

Εάν υπάρχει κάτι που προκαλεί το αίσθημα του ενθουσιασμού σε κάθε fashion lover είναι οι συνδυασμοί που μπορεί να δημιουργήσει με βάση τα color trends της σεζόν. Ειδικά φέτος, οι χρωματικές τάσεις που πρότειναν οι οίκοι μόδας έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, από τον οίκο Gucci έως τον Saint Laurent και τους οίκους Bottega Veneta και Ludovic de Saint Sernin, το μπορντό έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο color trend της σεζόν και έχει ήδη καταφέρει να αγαπηθεί πολύ από τις fashionistas.

Από τις πασαρέλες των οίκων Gucci, Burberry, Bottega Veneta και Chloé ξεχωρίσαμε μία πολύ ξεχωριστή απόχρωση του πράσινου. Ο λόγος για το olive green, ενώ οι διάφορες αποχρώσεις του γκρι είχαν τον ρόλο του πρωταγωνιστή στις συλλογές των οίκων Louis Vuitton, Balenciaga, Schiaparelli και Stella McCartney. Το γκρι έχει την αξία του διαχρονικού, ενώ οι οίκοι προτείνουν να το αντιμετωπίσεις ως neutral, συνδυάζοντας το δηλαδή με άλλα χρώματα.

Ό,τι ισχύει για το γκρι, ισχύει και για το καφέ. Το είδαμε σε διάφορους τόνους στις πασαρέλες των οίκων Miu Miu, Chanel, Courrèges και Stella McCartney, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η παρουσία του μπεζ στις χρωματικές τάσεις της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε να ξεχωρίσει στις πασαρέλες των οίκων Dior, Balmain, Chloé και Dries Van Noten.

Αφού ενημερώθηκαν για τα παραπάνω λοιπόν, οι fashiοnistas ξεκίνησαν να δημιουργούν πολύ κομψά looks για κάθε περίσταση, προσφέροντας μας την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Από όλα τα combos όμως, ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους χρωματικοί συνδυασμοί;

#1 Μπορντό και μπεζ

#2 Μπεζ και γκρι

#3 Μαύρο και μπορντό

#4 Μπεζ και καφέ

#5 Μπορντό και γκρι

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr