Η Ανθή Φακιδάρη περπάτησε στο show της Victoria's Secret | Το βίντεο από το εντυπωσιακό catwalk

Η Ανθή Φακιδάρη περπάτησε στο iconic show δίπλα σε top models.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μετά από έξι χρόνια απουσίας, το iconic show της Victoria's Secret επέστρεψε και ήταν όσο εντυπωσιακό το φανταζόμασταν. Ο βασικός λόγος που μας προκάλεσε ενθουσιασμό είναι πως ανάμεσα στα top models βρέθηκε και το ελληνικής καταγωγής μοντέλο Ανθή Φακιδάρη.

Στη μέχρι στιγμής πορεία της, το 22χρονο μοντέλο έχει ήδη καταφέρει να περπατήσει και να συνεργαστεί με διάσημους οίκους μόδας όπως οι Ralph Lauren, Chanel, Ferrari, Giorgio Armani, Zuhair Murad, Isabel Marant και Givenchy. Πλέον, μπορεί να προσθέσει στις επιτυχίες της και το show της Victoria's Secret.

Η Ανθή Φακιδάρη περπάτησε στην πασαρέλα δίπλα σε παγκοσμίου φήμης top models όπως οι Carla Bruni, Eva Herzigova, Kate και Lila Moss, Ashley Graham, Barbara Palvin, Gigi Hadid, Tyra Banks, Paloma Elsesser, Candice Swanepoel, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Imaan Hammam, Tyra Banks και Devyn Garcia, δηλαδή με τις A-listers του modeling.

Το μοντέλο φαίνεται πως κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του, αφού σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Editor in Chief του Madame Figaro, Ελένη Καραγιάννη για το τεύχος Ιουνίου 2024 είχε δηλώσει τα εξής

"Από πολύ μικρή παρακολουθούσα με τη μαμά μου τα catwalks της Victoria’s Secret και θυμάμαι ότι αυτό που έβλεπα μου προκαλούσε μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι, αμέσως μετά έτρεχα στον διάδρομο και έκανα "εξάσκηση" στην πασαρέλα βάζοντας τη μαμά μου να με τραβάει βίντεο. Φυσικά, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό το practice στον διάδρομο θα με οδηγούσε μια μέρα στη δουλειά των ονείρων μου, μέχρι που ένας scouter μοντέλων με ανακάλυψε στα 14 μου. Με την καθοδήγηση του γραφείου μου, D Model Agency, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση καθώς και με τους κατάλληλους επαγγελματίες, δούλεψα για να βελτιώσω τόσο το σώμα μου όσο και το mentality μου. Έτσι, κατάφερα να εκπαιδευτώ σωστά για τα πρώτα μου βήματα στον απαιτητικό χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό".

Δες εδώ το βίντεο