Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με τα παπούτσια που φορούν όλες οι fashionistas σε Παρίσι και Μιλάνο

Η fashionable εμφάνιση που πραγματοποίησε η Δανάη Μπάρκα στο Ηρώδειο.

MissBloom TEAM
danai_barka @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε το παρών σε μία πολύ ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Ηρώδειο και παρακολούθησε τη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στο σπουδαίο έργο τη μουσική πορεία του Μίκη Θεοδωράκη. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία ερμήνευσε κάποια από τα σημαντικότερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Αυτή η τόσο ξεχωριστή βραδιά έφερε την καλλιτεχνική υπογραφή του Θέμη Καραμουρατίδη.

Για την εν λόγω περίσταση, η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα φθινοπωρινό σύνολο, που συνδυάζει κομψότητα και άνεση. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός συνδύασε μία μαύρη σατινέ μπλούζα με τζιν παντελόνι, μαύρη τσάντα και ένα πανωφόρι σε σκούρο πράσινο χρώμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα platform loafers. Το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιών έχει κερδίσει την προσοχή των fashionistas στο Παρίσι και το Μιλάνο, ενώ είχαν ξεχωριστή θέση στις συλλογές του οίκου Gucci.

Τα loafers είναι ιδανική επιλογή παπουτσιού για τη μετραβατική περίοδο του διανύουμε. Εάν αναρωτιέσαι τον λόγο είναι επειδή ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις. Με φορέματα και φούστες, τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, κοστούμια, ολόσωμες φόρμες, τα loafers θα είναι πάντα η επιλογή που ταιριάζει με τα πάντα χωρίς να κάνει ένα σύνολο "λίγο πιο casual ή λίγο πιο επίσημο”.

Εάν θέλεις να ξεκινήσεις τη συλλογή σου με ένα ζευγάρι loafers, προτείνουμε να επενδύσεις σε μαύρο ή καφέ. Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να στρέψεις την προσοχή σου σε ένα ζευγάρι loafers σε αποχρώσεις σε ένα από τα color trends όπως το μπορντό.

Το φθινοπωρινό look της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα με τα παπούτσια που φορούν όλες οι fashionistas σε Παρίσι και Μιλάνο

Τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas

Gucci
Gucci
Gucci

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr