Ευαγγελία Τσιορλίδα | Βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου με denim βερμούδα και vest top

Η εμφάνιση της γνωστής παρουσιάστριας και DJ, αλλά και μερικές βερμούδες για να αντιγράψεις το look.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια στιλάτη εμφάνιση με βερμούδα πραγματοποίησε πρόσφατα η Ευαγγελία Τσιορλίδα, ακολουθώντας το μεγάλο trend που φέρνει το εν λόγω fashion item και στις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τηλεοπτική παρουσιάστρια και DJ βρέθηκε πρόσφατα για πρώτη φορά στο Λονδίνο, απολαμβάνοντας τις διακοπές της στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Όσο η ίδια ήταν εκεί, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της από το ταξίδι, από όπου και ξεχώρισε ένα σύγχρονο look της με denim βερμούδα και vest top. Η ίδια μάλιστα συνδύασε το outfit με ψηλοτάκουνες Mary Janes από λουστρίνι, φορεμένες μάλιστα με κάλτσες σε γκρι απόχρωση.

Οι βερμούδες αποτελούν τάση της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, έχοντας προταθεί από πολλούς μεγάλους οίκους ως στιλιστική επιλογή που θα φορέσουμε με άνεση τους πιο ψυχρούς μήνες του χρόνου. Είτε σε βαμβακερή είτε σε leather και denim εκδοχή, οι βερμούδες είναι ένα cool ρούχο για πιο ανατρεπτικά σύνολα, στο οποίο θα κάνεις styling όπως ακριβώς θα έκανες σε ένα φαρδύ παντελόνι. Φόρεσέ τες με κλασικά πουκάμισα, πολυτελή πουλόβερ, αλλά και πιο σύγχρονα tops όπως αυτό της Ευαγγελίας Τσιορλίδα και μη διστάσεις να τις επιλέξεις για εμφανίσεις σου στο γραφείο, αλλά και σε after work drinks με τις φίλες σου.

Η εμφάνιση της Ευαγγελίας Τσιορλίδα

Ακολουθούν μερικές βερμούδες για να αντιγράψεις το look.

Editor’s choice

Βερμούδα tailoring, Bershka

Pinstripe βερμούδα, Benetton

Βερμούδα beige, H&M

Darted βερμούδα, Zara

Βαμβακερή βερμούδα σε χακί, MUUV. PORTEUR, Answear

Βερμούδα ψηλόμεση λεοπάρ, Mango