Αυτές οι leopard μπαλαρίνες από την Pull & Bear κοστίζουν 25,99 € και θα δώσουν μια μοντέρνα πινελιά στις εμφανίσεις σου

Το πιο μοδάτο παπούτσι της σεζόν, στο μοτίβο που ορίζει τις τάσεις και για φέτος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το 2024 υπήρξε η χρονιά της μεγάλης επιστροφής των μπαλαρίνων, με το άνετο και θηλυκό υπόδημα να επικρατεί στις τάσεις και να φιγουράρει στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Είτε στην embellished mesh εκδοχή τους, είτε σε διαχρονικό λουστρίνι ή μαλακό δέρμα, οι μπαλαρίνες προτείνονται για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας σε εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ, σε looks με παριζιάνικο ή σκανδιναβικό αέρα, αλλά και με πιο ανατρεπτική διάθεση, που δανείζεται από την κουλτούρα του punk.

Αν έχεις ήδη στη συλλογή σου μπαλαρίνες σε πιο διαχρονικές εκδοχές τους, σκέψου να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου με ένα πιο φρέσκο take στο elegant παπούτσι, διαλέγοντας ένα μοτίβο που αποτελεί με τη σειρά του μεγάλη τάση για τη σεζόν. Αυτό δεν είναι άλλο από το δύσκολο μα στιλάτο leopard, που συνεχίζει την πορεία της Mob Wife αισθητικής για ακόμη μία σεζόν. Στην Pull & Bear θα βρεις αυτή την περίοδο ένα ζευγάρι leopard μπαλαρίνες που κοστίζουν μόλις 25,99 € και με λεπτομέρεια το διπλό strap τους ξεχωρίζουν ως μια μοντέρνα και πολλά υποσχόμενη επιλογή.

Συνδύασε τις leopard μπαλαρίνες με κλασικά μαύρα παντελόνια με θηλυκά πουκάμισα ή μονόχρωμα midi φορέματα, για να αναβαθμίσεις ένα ήρεμο look γραφείου, ενώ μη διστάσεις να τις συνδυάσεις ακόμα και με ρούχα που διαθέτουν διαφορετικά μοτίβα, όπως μια κλασική plaid φούστα με πιέτες.

Get the look

Οι leopard μπαλαρίνες από την Pull & Bear.

Θα τις βρεις εδώ.